Τα πιο κομψά ανοιξιάτικα cardigans για να εντυπώσεις ακόμα και μέσα από την κάμερα του laptop σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τα πιο κομψά ανοιξιάτικα cardigans για να εντυπώσεις ακόμα και μέσα από την κάμερα του laptop σου

Θες να είσαι κομψή αλλά και άνετα ντυμένη όσο ακόμα δουλεύεις από το σπίτι; Τότε βρήκαμε τις κατάλληλες ζακέτες για εσένα.

Ο φετινός χειμώνας αναμένεται να μείνει στην ιστορία ως αυτός «που περάσαμε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι από όσο μπορούσαμε να αντέξουμε» γι’ αυτό και ολόκληρη η γκαρνταρόμπα μας στήθηκε πάνω σε δύο βασικούς πυλώνες: την άνεση και τη θαλπωρή. Πλεκτά φορέματα, loose παντελόνες ακόμα και μάλλινα εσώρουχα επιστρατεύθηκαν στην υπηρεσία του coziness και της κομψότητες και έκαναν τις ημέρες και τις νύχτες μας μέσα στο σπίτι πιο ζεστές και ταυτόχρονα στυλάτες.

https://www.instagram.com/p/CL1Vs_ZsUab

Η άνοιξη, όμως, θέλουμε να ελπίζουμε πως θα είναι εντελώς διαφορετική. Θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε σε καθεστώς τηλεργασίας, οι μετακινήσεις θα «απελευθερωθούν» (σε ένα βαθμό), τα καταστήματα και οι υπηρεσίες θα ανοίξουν και εμείς θα αρχίσουμε να παίρνουμε, σταδιακά, και πάλι πίσω την παλιά μας ζωή! Σε αυτό το πλαίσιο -θα σκεφτείς πολύ λογικά και θα έχεις δίκαιο- γιατί να σπεύσουμε να αγοράσουμε cardigans που θα φοράμε στις συσκέψεις στο Zoom για να είμαστε και ζεστές και κομψές, όσο ακόμα μένουμε σπίτι;

«Γιατί οι πλεκτές ζακέτες είναι ιδανικές για την άνοιξη είτε τις φοράς μέσα είτε έξω από τους τέσσερις τοίχους, είναι η απάντηση». Μπορείς να τις συνδυάσεις με το αγαπημένο σου lingerie top, να τις βάλεις πάνω από ένα μαρσέλ φανελάκι αλλά και από ένα πλεκτό ή slip φόρεμα, να τις φορέσεις και μόνες τους ως μπλούζες με jean παντελόνι και κάποιο αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια ή statement κολιέ, και να είσαι πάντα καλοντυμένη. Μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου όταν συνδεθείς για το επόμενο meeting ή και στον «αληθινό κόσμο» εκεί έξω.
Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα, νέα σχέδια της αγοράς που διαλέξαμε αποκλειστικά για εσένα για να βρεις ποιο σου ταιριάζει. Καλό -online- shopping!
Δες επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φορέσει όλα τα denim trends όπως καμία άλλη