Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φορέσει όλα τα denim trends όπως καμία άλλη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φορέσει όλα τα denim trends όπως καμία άλλη

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο hot τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής χρονιάς. Η πρώην κριτής του GNTM είπε το μεγάλο ναι και δοκιμάζεται για πρώτη φορά στην καθημερινή παρουσίαση όπου τα καταφέρνει εξαιρετικά καλά. Εμείς συντονιζόμαστε καθημερινά στο κανάλι του ALPHA και την εκπομπή "Pop Up" για να την απολαμβάνουμε και φυσικά να αντλούμε ιδέες από εκείνη σε θέματα στυλ.

Η παρουσιάστρια μας κρατά συντροφιά τα μεσημέρια ενώ παράλληλα μας εμπνέει με τα looks που επιλέγει να φορέσει (πάντα με την βοήθεια του στυλίστα της Άρη Γεωργιάδη). Κάθε outfit είναι άκρως προσεγμένο και κομψό με το μοντέλο να δείχνει πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Κάθε φορά λοιπόν που χάνουμε κάποια εμφάνιση της Ηλιάνας στο πλατό, ανατρέχουμε αμέσως στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Μια καλή ματιά στο φωτογραφικό υλικό που η ίδια έχει δημοσιεύσει, ήταν αρκετή για να την κηρύξουμε denim queen. Το μοντέλο- παρουσιάστρια τρέφει όπως φαίνεται μια ιδιαίτερη αδυναμία στη τζιν ύφανση αφού εμφανίζεται συχνά με κομψά τζιν παντελόνια, φορέματα και ολόσωμες φόρμες που ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να θυμηθούμε κάποια από τα καλύτερα denim looks που φόρεσε ως τώρα η αγαπημένη μας Ηλιάνα.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα must have παπούτσια από τη συνεργασία Ugg x Molly Goddard

https://www.instagram.com/p/CJqg9R-MxJo
https://www.instagram.com/p/CL8xWr3sY8K

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις υπέροχες εμφανίσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τζιν παντελόνι.

Πηγή φωτογραφιών: @ilianapapageorgiou