Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να φοράς shorts όταν γυμνάζεσαι;

Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να φοράς shorts όταν γυμνάζεσαι;

Αποτελούν must-have για τις ώρες της άσκησης και όχι μόνο.

Είναι γεγονός πως τον τελευταίο χρόνο και συγκεκριμένα από την αρχή της καραντίνας, το sportswear εκτοξεύτηκε. Οι αναζητήσεις αθλητικών ρούχων και ειδών στο διαδίκτυο αυξήθηκαν και άγγιξαν νούμερα που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Αξιοσημείωτο είναι πως κατά τη διάρκεια του 2020 τα αθλητικά ρούχα είχαν άνοδο της τάξης του +775% ενώ τα αθλητικά σορτσάκια βρέθηκαν στην δεύτερη θέση με +731% (σύμφωνα πάντα με το GLAMI).

Όπως καταλαβαίνεις και εσύ, οι καθημερινές μας ανάγκες εν μέσω lockdown άλλαξαν ριζικά τις προτιμήσεις και τις επιλογές του αγοραστικού κοινού. Διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα της φετινής άνοιξης με την θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά ολοένα και περισσότερο. Κάπου εδώ έρχονται τα αθλητικά σορτς για να χαρίσουν άνεση, στυλ, να μας συντροφεύσουν τις ώρες της άσκησης και όχι μόνο.

Είναι πολύ σημαντικό να επενδύσεις σε items με καλή ποιότητα και ύφανση. Επιπλέον πρέπει να εξετάσεις αν τα σορτς που θα αγοράσεις είναι μαλακά και ελαστικά ώστε να χαρίζουν ελευθερία κινήσεων όση ώρα αθλείσαι ή κάνεις τον καθημερινό σου περίπατο.

Το sportwear έχει σημειώσει τρομερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα τα κορυφαία brands να διαθέτουν συλλογές που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε. Κομμάτια σε έντονα χρώματα, ιδιαίτερα σχέδια και εντυπωσιακά prints διατίθενται στα online καταστήματα και περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Τις τελευταίες ημέρες οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ενθουσιαστεί με ένα συγκεκριμένο yoga shorts το οποίο στοιχίζει μόλις 23 ευρώ και κυκλοφορεί σε πολλά, διαφορετικά χρώματα.

sortsaki2

AMAZON www.amazon.com

Δες επίσης: Τα πιο κομψά ανοιξιάτικα cardigans για να εντυπώσεις ακόμα και μέσα από την κάμερα του laptop σου

https://www.instagram.com/p/CFE7DplJxq2

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα πέντε αθλητικά σορτς για να υιοθετήσεις το trend επιτυχώς.

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho