Οδηγός Αγοράς: Έχεις βαρεθεί τα μπλε denim ρούχα; Σου προτείνουμε τις χρωματιστές εναλλακτικές τους!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Έχεις βαρεθεί τα μπλε denim ρούχα; Σου προτείνουμε τις χρωματιστές εναλλακτικές τους!

Σομόν jackets και οff-white jeans, υπόσχονται να κάνουν πιο στυλάτη και πιο φωτεινή αυτήν την περίεργη άνοιξη.

Ο «ένας χρόνος καραντίνα» που συμπληρώσαμε χθες, μας έχει κάνει προβλέψιμες σε πολλά πράγματα: ως προς το πού θα περπατήσουμε το Σαββατοκύριακο, τι θα αγοράσουμε από το super market στη «μεγάλη έξοδο της εβδομάδας», ποιους θα συναναστραφούμε ώστε να μην χαλάσουμε την ασφαλή, «κοινωνική φούσκα» που έχουμε δημιουργήσει και φυσικά ως προς τι θα φορέσουμε τις ατελείωτες ώρες που μένουμε σπίτι. Συνήθως η απάντηση σε αυτό είναι loungwear ή τα κλασικά, μπλε, φαρδιά denim παντελόνια που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας.

odigos agoras

Αν όμως σε έχει ήδη «πιάσει η άνοιξη» και έχεις βαρεθεί με τα μπλε και τα μαύρα denim ρούχα που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, μπορείς να κάνεις τη διαφορά με την επόμενη αγορά σου και να μην νιώθεις τόσο «προβλέψιμη»… σε ό,τι αφορά το στυλ σου τουλάχιστον. Μπορείς να ανανεώσεις τη διαχρονική αυτή επιλογή του jean ρούχου, προσθέτοντας ένα από τα χρωματιστά κομμάτια που σου παρουσιάζουμε στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς. Σε σομόν, μοβ, ροζ, πορτοκαλί και χακί απόχρωση τα denim pieces για την σεζόν S/S 2021 μόνο μονότονα και συνηθισμένα δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις.

Διάλεξε ποιο ταιριάζει στον σωματότυπό σου, συνδύασέ το με ένα μονόχρωμο lingerie top, με ένα logo T-shirt, με φούτερ ή με ανδρικό φαρδύ πουκάμισο, αν μιλάμε για παντελόνι ή με ένα αέρινο, floral φόρεμα αν μιλάμε για χρωματιστό, denim jacket. Δημιούργησε, έτσι, πρωτότυπα ανοιξιάτικα looks τα οποία θα έχουν ως βάση τους έναν «παλιό γνώριμο»: το αγαπημένο σου jean κομμάτι, στην πιο πολύχρωμη εκδοχή του!
Δες επίσης: Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να φοράς shorts όταν γυμνάζεσαι;