Οδηγός Αγοράς: 15 φαρδιά φορέματα που είναι και πολύ άνετα και πολύ κομψά

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 15 φαρδιά φορέματα που είναι και πολύ άνετα και πολύ κομψά

Για να μην καταπιέζεσαι φορώντας το αγαπημένο σου στυλ ρούχου.

Με τα loose φορέματα ισχύει ότι και με τα loose παντελόνια: είναι εδώ για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη! Είναι και ultra stylish και άνετα ταυτόχρονα. Μας επιτρέπουν να τα φορέσουμε με cowboy boots, sneakers ή και ψηλοτάκουνα βέβαια αν έχουμε διάθεση να κάνουμε styling για να βγούμε από το σπίτι, και να είμαστε κομψές χωρίς να καταπιεζόμαστε, όλες τις ώρες της ημέρας.

Διάλεξε ένα ανοιξιάτικο εμπριμέ σχέδιο -σε floral ή abstract print- αλλά και ένα σε έντονη απόχρωση που θα διαφοροποιείται από τα χειμωνιάτικα μαύρα, γκρι και καφέ αντίστοιχα σχέδια που έχεις στην ντουλάπα σου και θα δεις την εικόνα σου να αλλάζει δραστικά με τον πιο απλό και cool τρόπο. Ένα mini, smocked dress, ένα midi με τετράγωνο ντεκολτέ ή ένα maxi με βολάν στο τελείωμα είναι ό,τι πρέπει για μία ανοιξιάτικη βόλτα που δεν θα θες να καταπιεστείς μέσα σε bodycon φορέματα ή κολλητά κοντά φουστάνια.

Στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς σου προτείνουμε τα 15 νέα σχέδια που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή «εκεί έξω» στις προθήκες των καταστημάτων και των online stores, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου και να το προσθέσεις asap στην ανοιξιάτικη shopping list σου. Γιατί αν κάτι μας έμαθε για τα καλά η περίοδος της καραντίνας είναι πως δεν πρέπει να καταπιεζόμαστε μέσα στα ρούχα μας! Ποιος είπε ότι το στυλ δεν συμβαδίζει με την άνεση;
Δες επίσης: Ένας Οδηγός Αγοράς με fashion items που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την 25η Μαρτίου