Η Kristen Stewart έβαλε το κόσμημα της Diana που τώρα φοράει η Kate Middleton

Η Kristen Stewart έβαλε το κόσμημα της Diana που τώρα φοράει η Kate Middleton

Οι ενδυματολογικές επιλογές της νέας ταινίας μιλούν «δυνατά» και αναπαριστούν το εικονικό στυλ της «πριγκίπισσας του λαού».

Η ενασχόληση με τους royals και σε κινηματογραφικό επίπεδο είναι εμφανής τα τελευταία χρόνια. Η σειρά «The Crown» ήταν αυτή που άνοιξε τους δρόμους και κυρίως τις συζητήσεις για όλα όσα συνέβαιναν στο παρασκήνιο και πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού. Πολλές από τις σκηνές που προβάλλονται λέγεται ότι αποτελούν προϊόντα μύθου -όχι, όμως, ότι και να ήταν ακριβείς, θα το παρεδεχόταν κάποιο βασιλικό μέλος-. Τι δεν είναι αποκύημα της φαντασίας των δημιουργών; Σημαντικές στυλιστικές λεπτομέρειες των προσωπικοτήτων που απεικονίζονται.

Εκτός από τη σειρά, τώρα έρχεται να προστεθεί και μία νέα ταινία που θα παρουσιάζει τη Lady Diana Spencer υπό το υποκριτικό ταλέντο της Kristen Stewart. Αφήνοντας στην άκρη την τρομακτική ομοιότητα με την εκλιπούσα πριγκίπισσα, δεν μπορούμε παρά να σταθούμε σε λεπτομέρειες της εμφάνισης της ηθοποιού που αποτελούν επιτυχημένη αντιγραφή του εικονικού στυλ της Diana.

Οι δύο φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, σε αντίθεση με την πιο αθώα εκδοχή που παρουσιάζει η Emma Corrin στη σειρά, αποτυπώνουν μία μεγαλύτερη και πιο ώριμη Diana, κάτι που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις ενδυματολογικές της επιλογές. Άλλωστε, η ταινία «Spencer» πραγματεύεται τα τελευταία Χριστούγεννα της Lady D. με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη βασιλική οικογένεια στο Sandringham, λίγο πριν αποφασίσει να τον χωρίσει.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις νέες φωτογραφίες και τις λεπτομέρειες στο look που ξεχωρίσαμε.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 φαρδιά φορέματα που είναι και πολύ άνετα και πολύ κομψά