Βρήκαμε το bag trend που θα φέρει αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου

Βρήκαμε το bag trend που θα φέρει αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου

Βρήκαμε την τσάντα που θα βλέπεις παντού φέτος.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις κι εσύ, οι τσάντες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γυναικείας εμφάνισης. Τους έχουμε μεγάλη αδυναμία εδώ και χρόνια αφού είναι χρηστικές και παράλληλα απογειώνουν κάθε μας ντύσιμο. Μπορεί το πολύμηνο διάστημα της καραντίνας οι ενδυματολογικές μας επιλογές να άλλαξαν δραματικά ωστόσο δεν θα πούμε ψέματα ούτε θα προσποιηθούμε πως αφήσαμε τις τσάντες μας στην άκρη.

Κάθε επίσκεψη στο μπακάλικο, το super market ή ο καθημερινός μας περίπατος στη φύση συνοδευόταν πάντα από μια κομψή τσάντα χειρός ή ένα σακίδιο πλάτης. Δεν θα γινόταν και αλλιώς αφού το συγκεκριμένο αξεσουάρ περιέχει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα της ημέρας: πιστωτικές κάρτες, ταυτότητα, αντισηπτικό, κραγιόν και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Κάθε σεζόν αναμένουμε όλες καρτερικά τις προτάσεις των κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών για το προσεχές διάστημα. Όπως όλα δείχνουν, το 2021 ένα νέο bag trend έρχεται για να μείνει και να κυριαρχήσει. Ο λόγος για την puffy pillow bag, δηλαδή την τσάντα που θυμίζει μαξιλάρι λόγω του σχήματος και του μεγέθους της. Βολική, stylish και με μεγάλη χωρητικότητα μπορεί να ολοκληρώσει κάθε σου look με τον ωραιότερο τρόπο.

Κυκλοφορεί κυρίως σε oversized pouches σαν αυτά που λάνσαρε ο οίκος Bottega Veneta την περασμένη χρονιά. Δεν είναι λίγες εκείνες που υιοθέτησαν ήδη το μεγάλο trend. Σαν αποτέλεσμα καπιτονέ τσάντες- φάκελοι κατέκλυσαν τις μητροπόλεις της μόδας και φυσικά τα social media τα οποία γέμισαν με υπέροχες εικόνες που δημοσίευσαν οι αγαπημένες μας fashion bloggers.

Δες επίσης: Τα 10 πιο hot αξεσουάρ της φετινής χρονιάς που θα αναβαθμίσουν όλα σου τα σύνολα

https://www.instagram.com/p/CI-_OsxBnQg
https://www.instagram.com/p/B_W-iE4pbu4

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς φόρεσαν το trend μερικά από τα πιο κομψά κορίτσια του πλανήτη.

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy