Αυτά τα κλασικά και αγαπημένα παπούτσια φέτος επιστρέφουν δυναμικά

Αυτά τα κλασικά και αγαπημένα παπούτσια φέτος επιστρέφουν δυναμικά

Το shoe trend που θα βλέπουμε παντού αυτή τη χρονιά.

Ιδανικά όλες θα θέλαμε να ξυπνήσουμε ένα πρωί και ανοίγοντας το παράθυρό μας να αντικρίσουμε το Παρίσι. Μπορεί για την ώρα να παραμένουμε μακριά από την πόλη του φωτός ωστόσο έχουμε πάντα τη δυνατότητα να αντιγράψουμε το στυλ των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη. Οι Γαλλίδες φημίζονται εδώ και χρόνια για τη φινέτσα που τις διακατέχει και δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως αρκετοί κορυφαίοι οίκοι μόδας εδρεύουν στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Κάθε σεζόν περιμένουμε να δούμε όλες τις προτάσεις των μεγάλων σχεδιαστών ώστε να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα από τα κυρίαρχα trends της χρονιάς. Τα παπούτσια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη fashion σκηνή αφού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών μας.

Τα flat υποδήματα έχουν πάντα μια θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε κομψής γυναίκας αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ολοκληρώσουν όλα τα looks. Φέτος όλα δείχνουν πως ένα κλασικό και πολύ αγαπημένο shoe trend κάνει δυναμικό comeback.

Ο λόγος για τις μπαλαρίνες οι οποίες είναι ό,τι πιο άνετο, σύγχρονο και θηλυκό μπορείς να επιλέξεις αυτή την περίοδο. Ευκολοφόρετες και πρακτικές, μπορούν να συνδυαστούν με τζιν παντελόνια, παντελόνες, φούστες και φυσικά με τα αγαπημένα σου φορέματα για υπέροχα, girly ντυσίματα. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα ζευγάρια της αγοράς στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

Δες επίσης: Η αγαπημένη mini τσάντα των celebrities επιστρέφει φέτος για να μείνει

https://www.instagram.com/p/CM6gJC2HO_b
https://www.instagram.com/p/CLrs_q9H7X-

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho