Οδηγός Αγοράς: 10 tops που «μυρίζουν καλοκαίρι» και ας είναι ακόμα Απρίλιος

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 tops που «μυρίζουν καλοκαίρι» και ας είναι ακόμα Απρίλιος

Γιατί τι μας φτιάχνει τη διάθεση; Το να αγοράζουμε ρούχα για την πιο ωραία εποχή του χρόνου!

Paisley retro μοτίβα, floral print, έντονα χρώματα και sexy σχέδια «έρχονται» σε όλα τα καινούργια tops που βλέπουμε τώρα στα e-shops (και σε λίγες μέρες θα μπορούμε να δούμε και με τη φυσική μας παρουσία σε καταστήματα λιανικής) και κυριολεκτικά «φέρνουν το καλοκαίρι» λίγο νωρίτερα. Mετά την κυριαρχία των neutrals και των μαύρων tops που βλέπαμε παντού τους προηγούμενους μήνες, οι νέες μπλούζες της σεζόν αποπνέουν φαντασία, αισιοδοξία και στυλ. Επίσης μας φτιάχνει τη διάθεση και μόνο η σκέψη της εικόνας μας, όταν μας σκεφτόμαστε να τις έχουμε συνδυάσει με το αγαπημένο μας mom jean ή μία κομψή, midi φούστα και να έχουμε βγει βόλτα.

Και επειδή μετά το Πάσχα, σύμφωνα με τα έως τώρα δημοσιεύματα, θα ανοίξει και η εστίαση η χαρά μας είναι διπλή όταν σκεφτόμαστε το πού θα μπορούμε επιτέλους να φορέσουμε αυτά τα fashionable tops που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Κρουαζέ κατάλληλα για το γραφείο μία καλοκαιρινή μέρα, στράπλες κορμάκια για μία βραδινή έξοδο και τιραντάκια για all day chic εμφανίσεις, υπόσχονται να δώσουν class και boho διάθεση σε αυτό το πρωτόγνωρο, για όλους, καλοκαίρι.

Διάλεξε από τον παρακάτω Οδηγό Αγοράς ποιο στυλ μπλούζας ταιριάζει στις ενδυματολογικές σου ανάγκες, στον σωματότυπο και στο στυλ σου και κάν’ το δικό σου τώρα, αυτήν την ηλιόλουστη Παρασκευή, που λίγο «ανέφελο» shopping μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στο πρόσωπό σου. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Είναι τα custom made κολιέ η νέα τάση στα κοσμήματα;