Κι όμως! Το νέο trend θέλει να φοράς σκουλαρίκια πάνω από τα ακουστικά σου

Κι όμως! Το νέο trend θέλει να φοράς σκουλαρίκια πάνω από τα ακουστικά σου

Η τάση που εξακολουθεί να διχάζει.

Θυμάσαι πόσες φορές προσπαθούσαμε για ώρες να ξεμπλέξουμε τα μπερδεμένα ακουστικά μέσα στην τσάντα μας; Οι περισσότερες από εμάς πάλευαν απεγνωσμένα να λύσουν τους κόμπους από το καλώδιο για να μπορέσουν αργότερα να τα συνδέσουν με το κινητό τους.

Εδώ και λίγα χρόνια έχουμε τα ασύρματα ακουστικά με Bluetooth, κάτι το οποίο σίγουρα βοήθησε. Ωστόσο μια νέα ανησυχία ήρθε να προστεθεί στην καθημερινότητά μας και δεν είναι άλλη από τον κίνδυνο απώλειας ενός – ή και των δύο ασύρματων ακουστικών μας. Ο κόσμος της μόδας φροντίζει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και κάπως έτσι βρέθηκε η λύση του προβλήματος: σκουλαρίκια ακουστικών.Ναι, καλά διάβασες.

Η εταιρία κοσμημάτων Misho, θέλησε να προσεγγίσει το αγοραστικό κοινό με ένα πολύ πρωτοπόρο και ιδιαίτερο αξεσουάρ. Τα Misho Pebble Pod earrings στοιχίζουν 115 λίρες (135 ευρώ περίπου) και έχουν κάνει θραύση στο εξωτερικό. Αρκετές είναι οι celebrities που τα δοκίμασαν ανάμεσά τους οι: Kendall Jenner, Kylie Jenner κ.ά.

Την ίδια ώρα η διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων Delfina Delettrez σχεδίασε τα δικά της ονειρικά σκουλαρίκια στα οποία έδωσε και την επωνυμία της. Τα pearn sonic earrings που δημιούργησε κοστίζουν 726 λίρες (850 ευρώ περίπου), ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τη σημερινή εποχή.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 tops που «μυρίζουν καλοκαίρι» και ας είναι ακόμα Απρίλιος

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από αυτό το αναπάντεχο trend.

https://www.instagram.com/p/CMPGKMRKYuu
https://www.instagram.com/p/CHU3AEOAVli
https://www.instagram.com/p/CJDJedMgt6u

Πηγή φωτογραφιών:@misho_designs