Οδηγός Αγοράς: 10 crop παντελόνια για αυτούς τους ανοιξιάτικους μήνες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 crop παντελόνια για αυτούς τους ανοιξιάτικους μήνες

Συνδύασέ τα με sneakers, pointy flats, mules και εσπαντρίγιες και ετοιμάσου για την πιο κομψή άνοιξη στην πόλη.

Aπό τα λευκά, υφασμάτινα crop παντελόνια που φορούσαν οι κοπέλες στα 60s στη Γαλλική Ριβιέρα, μέχρι τα pin up στενά σχέδια των 80s και τα cool crop denim των 00s, τα παντελόνια που σταματούν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο ήταν πάντα η σοφιστικέ απάντηση στα υπερβολικά cool -αν υπάρχει αυτός ο όρος και μπορεί όντως ένα ρούχο να είναι «υπερβολικά cool»- puddle pants (aka παντελόνια που είναι τόσο μακριά τα μπατζάκια τους που σέρνονται στο πάτωμα) που μεσουρανούσαν στα 90s.

Είναι πιο πρακτικά γιατί ποτέ δεν θέλουν κόντυμα και μπορούν να φορεθούν με όλα τα στυλ παπουτσιών, από sneakers μέχρι pointy flats και ψηλοτάκουνα mules. Επίσης αν επιλέξεις ένα σχέδιο σε flare γραμμή, που ανοίγει δηλαδή στο τελείωμά του, τότε θα δεις πόσο κολακευτικό είναι για τη σιλουέτα σου. Εξισορροπεί το άνοιγμα της λεκάνης με το υπόλοιπο σώμα και κάνει τους μηρούς να φαίνονται πιο λεπτούς. Ιδανικό, δηλαδή, για μεσογειακές σιλουέτες!

Στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς βρήκαμε για εσένα τα πιο chic, δέκα νέα σχέδια και στα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως για αν διαλέξεις το crop παντελόνι που σου ταιριάζει αυτήν την άνοιξη. Ευκολοφόρετο και φινετσάτο θα το συνδυάσεις με όλα σου τα tops, από πουκάμισο μέχρι logo T-Shirt, bustier ακόμα και πλεκτό γιλέκο ή φούτερ, και θα αναβαθμίσεις τα spring outfits εντός και εκτός πόλης! Καλά Ψώνια!