Τα πιο άνετα σανδάλια του καλοκαιριού είναι εμπνευσμένα από το lockdown

Τα πιο άνετα σανδάλια του καλοκαιριού είναι εμπνευσμένα από το lockdown

Γιατί όλους αυτούς τους μήνες η άνεση είναι το βασικό πράγμα που αποζητάμε.

Το lockdown είναι μία κατάσταση που μας επηρέασε βαθιά. Δεν είναι μόνο ότι κλειστήκαμε στο σπίτι, στερούμενες τις καθιερωμένες μας εξόδους με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι και ότι επηρέασε την ψυχολογία μας. Αναμενόμενα, θα έλεγε κανείς, όταν ξαφνικά όλη μας η ζωή άλλαξε. Μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση, η προσοχή και το ενδιαφέρον μας στράφηκε σε πολύ απλά και βασικά πράγματα, στα οποία προηγουμένως ίσως να μην είχαμε δώσει ιδιαίτερη σημασία. Τουλάχιστον όχι αυτή που τους άρμοζε.

Άνεση. Αυτή είναι η λέξη που συνοψίζει την επιθυμία σχεδόν όλου του κόσμου τους τελευταίους μήνες. Κανείς δε θέλει να νιώθει την παραμικρή άβολη αίσθηση με τα ρούχα που φοράει. Γι’ αυτό, τα υφάσματα και τα υλικά επιδιώκουμε να συμβάλλουν σε αυτόν τον στόχο.

Αναμενόμενα, βέβαια, αυτή η εντός lockdown συνήθεια πρόκειται να μας ακολουθήσει και έξω. Στην υπόδηση, τα πράγματα αποκτούν μία έξτρα επένδυση για άνετο περπάτημα ή αν μη τι άλλο αυτό είναι που φαντάζεσαι το brand Toogood που ένωσε τις δυνάμεις του με τη Birkenstock.

Η συλλογή Birkenstock x Toogood περιλαμβάνει σχέδια με φουσκωτό πάτο, ώστε το πέλμα σου και η αίσθηση του υποδήματος στο πόδι σου να προσφέρει μέγιστη άνεση. Πρακτικά και εύκολα για το matching με κάθε ρούχο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες φωτογραφίες της συλλογής.

Δες επίσης: 8 κομψές και στυλάτες εμφανίσεις για τώρα που o καιρός φτιάχνει8 κομψές και στυλάτες εμφανίσεις για τώρα που o καιρός φτιάχνει