8 κομψές και στυλάτες εμφανίσεις για τις ζεστές ανοιξιάτικες μέρες

8 κομψές και στυλάτες εμφανίσεις για τις ζεστές ανοιξιάτικες μέρες

Γιατί φυσικά και θέλουμε να είμαστε κομψές και περιποιημένες, ανεξάρτητα από την εποχή.

Μήνες τώρα βρισκόμαστε σε καραντίνα. Από τον Νοέμβριο, πιάνουμε πολλές φορές τον εαυτό μας να ταξιδεύει. Να φαντάζεται εποχές και μέρη στα οποία είμαστε ελεύθεροι. Να βγαίνουμε έξω για έναν καφέ. Να απολαμβάνουμε μία βόλτα με τις φίλες μας. Να καθόμαστε για φαγητό σε ένα ωραίο μαγαζί. Και ό,τι άλλο συνεπάγεται η προσωπική ευτυχία του καθενός.

Ο καιρός ευτυχώς φτιάχνει. Τουλάχιστον στο σύνολό του. Μπορεί κάποιες μέρες να χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη ψύχρα, ωστόσο, η κατάσταση είναι σαφώς βελτιωμένη. Ο ήλιος βρίσκεται στον ουρανό για πολλές ώρες και ζεσταίνει την ατμόσφαιρα.

Ακριβώς, όμως, για αυτό, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε την ανανέωση του στυλ μας. Έχουμε πια την ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη τα βαριά ρούχα των προηγούμενων μηνών και να τα αντικαταστήσουμε με πιο ελαφριά υφάσματα. Τέτοια που το σώμα μας θα αναπνέει περισσότερο και θα μπορεί να είναι πιο δροσερό, όταν η θερμοκρασία θα ανεβαίνει.

Ακόμα και σε μία τέτοια περίπτωση, ωστόσο, δεν μπορούμε να παραγκωνίσουμε το στυλ μας. Θέλουμε πάντα να είμαστε κομψές, περιποιημένες και να φοράμε ρούχα που μας κολακεύουν. Και, με την έμπνευση που μας δίνουν τα street style looks, μπορούμε να το κάνουμε.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, έχουμε επιλέξει 8 εμφανίσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και που σίγουρα θέλουμε να αντιγράψουμε τους επόμενους μήνες.

Δες επίσης: Τα καλύτερα, ανοιξιάτικα πουκάμισα για να φορέσεις στο επόμενο meeting στο Zoom