Structural Fashion: Ένα brand δανείζεται τις αρχιτεκτονικές φόρμες και δημιουργεί ξεχωριστά ρούχα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Structural Fashion: Ένα brand δανείζεται τις αρχιτεκτονικές φόρμες και δημιουργεί ξεχωριστά ρούχα

To ελληνικό label, Cutcuutur, χρησιμοποιεί τις γεωμετρικές γραμμές στα σχέδιά του όπως κανένα άλλο.

Το fashion brand με το περίεργο όνομα -που φαίνεται όμως σαν να είναι γεωμετρικά μελετημένο, το CUTCUUTUR είναι ένα ελληνικό label που ιδρύθηκε το 2015 και από τότε δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί συλλογές αποτελούμενες από κομμάτια με καινοτόμο χαρακτήρα και αρχιτεκτονικό design. Oι σχεδιαστές του, έχοντας σπουδάσει και οι ίδιοι αρχιτεκτονική, εμπνέονται από τις γεωμετρικές φόρμες και τη σύγχρονη τεχνολογία γι’ αυτό και ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των ρούχων τους, πέρα από τις αυστηρές μονοχρωμίες, είναι τα laser cuts «κοψίματα». Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery το brand δημιούργησε και γι’ αυτό το καλοκαίρι κομμάτια που μπορούν να αποτελέσουν μία σύγχρονη capsule γκαρνταρόμπα με fashion forward προσανατολισμό.

https://www.instagram.com/p/CNSHi8JqxHf
ss21 look01
ss21 look06

Κολακεύουν οποιαδήποτε γυναικεία σιλουέτα και απευθύνονται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, οι οποίες αψηφούν τα ενδυματολογικά στερεότυπα και διαθέτουν μία έντονη, κριτική σκέψη απέναντι στις εφήμερες τάσεις της μόδας. Επίσης τα υλικά που χρησιμοποιούν στα CUTCUUTUR και η υψηλή τους ποιότητα κάνει τα ρούχα κατάλληλα για κάθε εποχή βοηθώντας κάθε μία από εμάς να χτίσουμε μία φιλική προς το περιβάλλον γκαρνταρόμπα με «λίγα και καλά», all season κομμάτια.

Η συλλογή του brand για τη σεζόν S/S 2021 είναι η επιτομή της χαλαρής πολυτέλειας, συνδυάζοντας το υψηλό στυλ με την ευελιξία, ντύνοντας με το πιο cool τρόπο όλους τους σωματότυπους και αποτελείται από φούστες, φορέματα, crop tops και ζιπ κιλότ. Χρησιμοποιώντας της αγαπημένη τους γεωμετρία, οι σχεδιαστές παρουσιάζουν μία κατά βάση ασπρόμαυρη collection με oversized κομμάτια, διαφανή λεπτομέρειες και περίτεχνα, σχεδιαστικά μοτίβα. Απαλό σατέν, δροσερή μουσελίνα και λεπτά βαμβακερά υφάσματα αλλά και λινά, έχουν χρησιμοποιηθεί «για να ζωντανέψουν» την καλοκαιρινή συλλογή του brand και να προσφέρουν στο κοινό ρούχα άνετα και μοναδικά….σαν τις δικές που τα επιλέγουν!

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 crop παντελόνια για αυτούς τους ανοιξιάτικους μήνες