5 prints που θα φέρουν αέρα αισιοδοξίας στην γκαρνταρόμπα σου αυτήν την άνοιξη

5 prints που θα φέρουν αέρα αισιοδοξίας στην γκαρνταρόμπα σου αυτήν την άνοιξη

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου.

Κακά τα ψέματα, όλες οι γυναίκες τρέφουμε μεγάλη αγάπη για τη μόδα. Παρακολουθούμε διαρκώς τα trends, ενημερωνόμαστε για τις νέες κυκλοφορίες και φυσικά για τα must-have της κάθε σεζόν. Αρκετές από εμάς έχουν υιοθετήσει έναν πιο minimal τρόπο ντυσίματος ενώ άλλες φροντίζουν να ενσωματώνουν κάθε φορά μερικές από τις κυρίαρχες τάσεις της τρέχουσας περιόδου.

Μετά από μια αρκετά μονότονη χρονιά όσον αφορά τις ενδυματολογικές μας επιλογές, ήρθε η ώρα να ανανεωθούμε και να καλωσορίσουμε την νέα σεζόν με τον ωραιότερο τρόπο. Τα prints έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια. Κάθε φορά οι κορυφαίοι σχεδιαστές εξαντλούν τη φαντασία τους και εμείς αντικρίζουμε ολοένα και πιο εντυπωσιακά μοτίβα στις συλλογές των μεγάλων οίκων.

Η αλήθεια είναι πως η καραντίνα είχε μεγάλο αντίκτυπο στα καθημερινά μας outfits αφού όλες στραφήκαμε φέτος στα άνετα ρούχα, τις φόρμες, τα matching sets και τις κομψές πιτζάμες. Ωστόσο αυτό οφείλει να αλλάξει όσο πλησιάζουμε προς την μετά-covid εποχή.

Η άνοιξη είναι εδώ και φέρνει πολλά hot prints που όλες αξίζει να δοκιμάσουμε για να απογειώσουμε τα looks μας. Στη gallery που ακολουθεί θα ανακαλύψεις όλα τα μοτίβα που θα κάνουν λίγο πιο αισιόδοξη την ντουλάπα αλλά και τη ζωή μας το προσεχές διάστημα.

Δες επίσης: BAFTA 2021: Τα καλύτερα looks από τα κινηματογραφικά βραβεία

https://www.instagram.com/p/CNPsS_cByWv
https://www.instagram.com/p/CMnGbkbFl6q

Πηγή κεντρικής: @thefashionfraction