Βρήκαμε το αγαπημένο πανωφόρι των πιο κομψών γυναικών για αυτή τη σεζόν

Βρήκαμε το αγαπημένο πανωφόρι των πιο κομψών γυναικών για αυτή τη σεζόν

Το item που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, υπάρχουν μερικά κομμάτια-κλειδί για την γυναικεία γκαρνταρόμπα γνωστά και ως basics. Τα συγκεκριμένα items είναι συνήθως τα πιο ευκολοφόρετα και πολυμορφικά αφού μπορούν να συνδυαστούν με πολλά ρούχα που ήδη έχουμε για να συνθέσουν υπέροχα looks.

Η ανοιξιάτικη σεζόν είναι εδώ για τα καλά πια και ενώ η θερμοκρασία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε ένα κομψό πανωφόρι για όλες τις ώρες της ημέρας. Κάπου εδώ έρχεται μια γνώριμη και πολύ αγαπημένη επιλογή του ωραίου φύλου η οποία δεν είναι άλλη από το trench coat, δηλαδή την καπαρντίνα.

Κάθε χρόνο την συναντάμε σε νέες παραλλαγές και χρώματα ωστόσο φέτος οι καπαρντίνες σε neutral αποχρώσεις φαίνεται πως έρχονται για να κυριαρχήσουν. Καφέ, μπεζ, ανοιχτό γκρι και μαύρο παραμένουν τα πιο ασφαλή και ταυτόχρονα all time classic χρώματα που μπορείς να διαλέξεις.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που διαθέτει αυτό το πανωφόρι είναι πως μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα jeans, τα παντελόνια ή τα φορέματά σου. Οι κορυφαίες fashion bloggers και influencers βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά. Όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν ήδη υιοθετήσει επιτυχώς το trend, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να επενδύσεις άμεσα στο trend για να αναβαθμίσεις τα looks σου.

Δες επίσης: Η συνεργασία της Rejina Pyo με τα &Other Stories κάνει αυτόν τον Απρίλιο λίγο πιο όμορφο

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε πέντε υπέροχα trench coats για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με τον ωραιότερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CMNVxyWlSAf
https://www.instagram.com/p/CNkdJQPJYQg

Πηγή κεντρικής: @deborarosa