Screen Style: Eντυπωσιακά βραχιόλια που θα σε κάνουν να κουνάς συνέχεια τα χέρια σου στο Zoom call

Διονυσία Καλαποθαράκου
Screen Style: Eντυπωσιακά βραχιόλια που θα σε κάνουν να κουνάς συνέχεια τα χέρια σου στο Zoom call

Oversized κομμάτια ή διακριτικά μπρασελέ έρχονται αυτήν την άνοιξη και κάνουν πιο εντυπωσιακά ακόμα και τα minimal σύνολα που φοράς μέσα στο σπίτι όταν βρίσκεσαι σε διαδικτυακή σύσκεψη.

Ένας «άτυπος» στυλιστικός κανόνας που ακολουθούν οι πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη λέει πως «όσο πιο εντυπωσιακό είναι το ρούχο, τόσο πιο διακριτικό πρέπει να είναι το κόσμημα». Αν, παραδείγματος χάριν, φοράς ένα volumed floral top καλό είναι τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια σου να είναι λεπτά και διακριτικά. Αυτό όμως στην περίοδο της πανδημίας και της παντοδυναμίας του loungewear έχει επεκταθεί και σε λιγότερο «φανταχτερά» κομμάτια. Μπορεί, δηλαδή, να φοράς ένα απλό neutral top μέσα στο σπίτι για να συνδεθείς σε meeting στο Zoom και να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με ένα απλό και κομψό bracelet.

Oι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη (Dolce&Gabbana, Erdem, Chloe και άλλοι), βέβαια, έχουν αντίθετη άποψη και φέτος και δεν φαίνεται να ακολούθησαν τον παραπάνω κανόνα στις συλλογές τους για τη σεζόν S/S 2021. Τα σχέδια βραχιολιών που προτείνει η διεθνής fashion σκηνή για αυτό το καλοκαίρι μόνο επηρεασμένα από την πανδημία δεν τα λες. Είναι extravagant, oversized, από πλεξιγκλάς και πλαστικό, παίζουν με τα αρχαιοελληνικά μοτίβα και φοριούνται τόσο στο μπράτσο (arm bracelet) όσο και στα μισά του βραχίονα.

Οι τάσεις σε αυτό το τόσο summerish αξεσουάρ «κάνουν φασαρία» αυτήν την εποχή. Ζητούν την προσοχή μας και κλέβουν την παράσταση από τα ρούχα. Είναι τόσο loud και pop που σχεδόν μας επαναφέρουν στην κανονικότητα της προ Κορονοϊού εποχής και κάπως τις ευχαριστούμε για αυτό γιατί χρειαζόμαστε μία δόση μαξιμαλισμού σε ένα τόσο λιτό καλοκαίρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και αντίστοιχες πιο minimal προτάσεις στα βραχιόλια της σεζόν. Εμείς βρήκαμε στην παρακάτω gallery τα πιο chic, νέα σχέδια για εσένα και στα παρουσιάζουμε asap για να ξέρεις με τι να φορέσεις το αγαπημένο σου, γαλάζιο πουκάμισο στην επόμενη online σύσκεψη. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου πρέπει να έχεις αυτά τα 6 φορέματα στην γκαρνταρόμπα σου