Οδηγός Αγοράς: 20 άκρως ανοιξιάτικες φούστες για όλα τα στυλ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 20 άκρως ανοιξιάτικες φούστες για όλα τα στυλ

Mini, midi και maxi σε χαρούμενα εμπριμέ μοτίβα και κομψές μονοχρωμίες, «ανυπομονούν» να γίνουν δικές σου.

Ο ηλιόλουστος καιρός σίγουρα σε εμπνέει να κάνεις πολλά πράγματα: να βγεις για περπάτημα, να βρεθείς κοντά σε μία παραλία, να ασχοληθείς με την κηπουρική, να σταματήσεις το Netflix και να ξεκινήσεις να ακούς περισσότερο μουσική και σίγουρα σου δημιουργεί τη διάθεση να «πετάξεις» επιτέλους από πάνω σου τις φόρμες και τα baggy jeans και να αφοσιωθείς με όλο σου το «είναι» σε εκείνο το είδος ρούχου που σου φτιάχνει διάθεση και στυλ: στις φούστες.

Sexy mini, σοφιστικέ midi, bohemian maxi, σε φωτεινά ανοιξιάτικα χρώματα, εντυπωσιακά florals και funky εμπριμέ μοτίβα έρχονται να σε βγάλουν από την ενδυματολογική σου ρουτίνα και σε προετοιμάζουν για την πιο ωραία εποχή του χρόνου (ναι, το καλοκαίρι είναι αυτό) με τον πιο κομψό τρόπο. Oι φούστες δεν είναι μόνο μία διαχρονικά, θηλυκή ενδυματολογική επιλογή, είναι και ένας τρόπος να αναδείξουμε τα πιο δυνατά σημεία της σιλουέτας μας, τη μέση, τα πόδια και τους γλουτούς. Επίσης συνδυάζονται τόσο με ένα casual είδος μπλούζας, όπως τα φούτερ και τα logo T-Shirts για mix&match εμφανίσεις, όσο και με πιο ladylike επιλογές όπως είναι τα πουκάμισα και τα crop tops.

Στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς θα βρεις τα 20 καλύτερα, νέα σχέδια στις φούστες της σεζόν για να διαλέξεις ποια ταιριάζει με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, ποια αναδεικνύει τον σωματότυπό σου και ποια -στο τέλος της ημέρας!- σου φτιάχνει τη διάθεση! Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Screen Style: Eντυπωσιακά βραχιόλια που θα σε κάνουν να κουνάς συνέχεια τα χέρια σου στο Zoom call