5 μεταβατικά ρούχα που μετατράπηκαν σε «απαραίτητα» μέσα στο lockdown

5 μεταβατικά ρούχα που μετατράπηκαν σε «απαραίτητα» μέσα στο lockdown

Η άφιξη της καραντίνας στη ζωή μας έφερε πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα και αρκετές από αυτές εστιάζονται στο προσωπικό μας στυλ.

Το 2020 ήταν σίγουρα μία πολύ περίεργη χρονιά. Από κάθε τομέα και άποψη. Αν κάποιος μας έλεγε ότι θα βρισκόμαστε να βιώνουμε μία πανδημία και οι βασικές συζητήσεις μας θα αναφέρονταν σε ιούς και εμβόλια, το πιο πιθανό είναι να γελούσαμε και να του λέγαμε πως όλα αυτά μάλλον ανήκουν σε κινηματογραφικές παραγωγές. Η μόνη λογική για την εποχή εξήγηση.

Τώρα πια ξέρουμε πως όλα αυτά αφορούν σε μία πολύ ρεαλιστική κατάσταση. Περισσότερο απ’ όσο θα θέλαμε. Αναγκαστικά, λοιπόν, μαζί με την αλλαγή δεδομένων ήρθε και η αλλαγή της δικής μας συμπεριφοράς. Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε τα πάντα, ακόμα και τον τρόπο που ντυνόμαστε -ίσως κυρίως αυτόν-. Στρεφόμαστε σε επιλογές που δίνουν έμφαση στην άνεσή μας και ρούχα, όπως οι φόρμες, βρέθηκαν στην κορυφή των αναζητήσεων και των επιλογών μας.

Μέσα σε όλη αυτήν την αναταραχή ξεπήδησαν νέα στυλ και σχέδια που, ενώ αρχικά τα χρησιμοποιήσαμε ως πιο μεταβατικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, έχουν εξελιχθεί σε απαραίτητα items, essentials που θα δώσουν στυλ σε κάθε εμφάνιση που ενδεχομένως να συνθέσουμε σε οποιαδήποτε περίσταση.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 τάσεις που παρατήρησες πολύ αυτούς τους μήνες και μάλλον θα συνεχίσεις να βλέπεις και μέσα στα επόμενα χρόνια.

Δες επίσης: Το νέο trend στα αξεσουάρ είναι πιο cozy από όσο μπορούμε να αντέξουμε