Αν είσαι λάτρης των θηλυκών, 90s συνόλων τότε θα λατρέψεις αυτήν τη νέα συλλογή ρούχων

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αν είσαι λάτρης των θηλυκών, 90s συνόλων τότε θα λατρέψεις αυτήν τη νέα συλλογή ρούχων

Ποιος είπε ότι η δεκαετία του 1990 έχει να «επιδείξει» μόνο δυναμικά, normcore looks;

Alphaville, το εμβληματικό συγκρότημα των 80s που έγινε γνωστό από το hit «Big in Japan», έβγαλε το 1984 και ένα λιγότερο γνωστό -μα εξίσου εύηχο- τραγούδι, με τίτλο «Forever Young». Ακούγοντάς το και πάλι μας έρχονται στο μυαλό εικόνες καλοκαιριού, ηρεμίας και απόλαυσης. Αλλά όχι μόνο αυτά, μας έρχεται στο μυαλό και μία σχετικά νέα εταιρία με ρούχα συνονόματη του εν λόγω τραγουδιού.



Το resort wear brand «Forever Young the label» δημιουργήθηκε το 2014 στο Ηράκλειο της Κρήτης και δεν κατέχει μόνο το μυστικό της «αιώνιας νεότητας» αλλά και του στυλ. Eίναι ένα made in Greece brand με minimal δημιουργίες, σοφιστικέ design και 90s αισθητική που δίνει έμφαση στις αρχές της βιωσιμότητας και στην eco -friendly μόδα χρησιμοποιώντας για τα ρούχα πρώτες ύλες κατά 60% φυσικές, όπως λινό και βαμβάκι. «Στόχος μας είναι μέσα στα επόμενα χρόνια αυτό το ποσοστό να ανέβει», μας είπαν χαρακτηριστικά οι ιδιοκτήτες του label. Όλα τα κομμάτια «Forever Young» σχεδιάζονται και ράβονται στην οικογενειακή βιοτεχνία PLS FASHION, γνωστή από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας ενδύματά της, αποδεικνύοντας πως το βασικό συστατικό πίσω από μία επιτυχημένη συλλογή (και όχι μόνο!) είναι η προσωπική φροντίδα, το μεράκι και η αγάπη.

https://www.instagram.com/p/CNJ5yMFlPcF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
For ever young21 011

Η νέα συλλογή του για τη σεζόν S/S 2021 ονομάζεται «Voyage» και η επιρροή πίσω από τη δημιουργία της είναι σαφής: η ανάγκη όλων μας για να ταξιδέψουμε, να αποδράσουμε από αυτόν τον δύσκολο χειμώνα. «Θέλαμε να φτιάξουμε ρούχα που να αποτυπώνουν τα συναισθήματα του ελληνικού καλοκαιριού. Μετά από τόσο καιρό σε καραντίνα, ονειρευόμασταν ένα καλοκαίρι γεμάτο βόλτες, ήλιο και θάλασσα. Το αίσθημα της ξεγνοιασιάς και της ελευθερίας θέλαμε να διαποτίζει τα σχέδιά μας», εξήγησαν οι ιδιοκτήτες της εταιρίας και όπως βλέπουμε και στην παρακάτω gallery αυτή η θέλησή τους έγινε πράξη.

Οι απαλές αποχρώσεις του baby blue, του λαχανί, του λιλά και του χρώματος της άμμου αποτυπώνονται πάνω σε παιχνιδιάρικα playsuits, αέρινα φορέματα με βολάν, σατέν maxi dresses και girly two-pieces, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη capsule wardrobe για γυναίκες «παντοτινά νέες» στην ψυχή… αλλά και στο στυλ.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 20 άκρως ανοιξιάτικες φούστες για όλα τα στυλ