10 fashion items που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου αυτήν την άνοιξη

10 fashion items που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου αυτήν την άνοιξη

Βρήκαμε όλα τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις φέτος σύμφωνα με τους fashion experts.

Και κάπως έτσι, χωρίς να το πολυκαταλάβουμε, μπήκαμε αισίως στον Μάϊο. Η ωραιότερη εποχή του χρόνου οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος της ωστόσο έχουμε ακόμη αρκετές ημέρες για να συνθέσουμε υπέροχα ανοιξιάτικα outfits.

Το πολύμηνο διάστημα του lockdown επηρέασε άμεσα τις ενδυματολογικές μας επιλογές, φέρνοντας την απόλυτη μονοτονία. Οι περισσότερες από εμάς αναγκάστηκαν να φορούν cozy ρούχα, αθλητικές φόρμες και παπούτσια για τις ελάχιστες μετακινήσεις τους.

Οι κομψές πιτζάμες και τα matching sets έγιναν το απόλυτο must-have ενώ τα κομψά σύνολά μας έμειναν αφόρετα μαζί με τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα. Αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει όσο εμείς πλησιάζουμε προς την μετά-covid εποχή.

Οι fashion experts προτείνουν αυτή τη σεζόν να βάλουμε χρώμα, ιδιαίτερα στοιχεία και πολυμορφικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας. Τα basics παραμένουν σταθερή αξία ενώ μερικά άλλα items έρχονται για να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις μας με τον ωραιότερο τρόπο. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να έχει πάση θυσία η ντουλάπα σου την φετινή άνοιξη.

Δες επίσης: Met Gala: Επιστρέφει με έκθεση για την αμερικανική μόδα και πολλές εκπλήξεις

https://www.instagram.com/p/CNkdJQPJYQg
https://www.instagram.com/p/CMcxKFVlOj2

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy