Τα tube tops που θα φοράμε μετά το lockdown έχουν άρωμα από τα 90s

Τα tube tops που θα φοράμε μετά το lockdown έχουν άρωμα από τα 90s

Το στυλ μας παραμένει σε πρώτο πλάνο, αλλά προσαρμόζεται στις πιο ζεστές ημέρες της εβδομάδας.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται θα είναι πολύ διαφορετικό. Ακόμα και το προηγούμενο, που ήταν το πρώτο με πανδημία, δε θα έχει καμία σχέση με αυτό που μας έρχεται. Το μόνο παραγωγικό που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να εστιάζουμε στο πώς μπορούμε να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές της κατάστασης με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό αφορά σε κάθε τομέα. Από το νέο στυλ των εξόδων μας μέχρι τις ενδυματολογικές μας επιλογές για αυτές.

Καθώς, λοιπόν, ο καιρός περνάει και η θερμοκρασία αλλάζει, οι ανάγκες μας όσον αφορά στην γκαρνταρόμπα διαφοροποιούνται. Τα tops έχουμε την ανάγκη να είναι πιο δροσερά, ώστε να επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Πάντα, όμως, σε πρώτο πλάνο είναι το στυλ μας, το οποίο και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Εκεί που μέσα στο lockdown λατρέψαμε τις φόρμες, τώρα έρχεται ένα είδος top που λατρέψαμε μέσα από το Sex and the City και τους επόμενους μήνες πρόκειται να κυριαρχήσει στο street style.

Ο λόγος για τα tube tops, το strapless σχέδιο με το ευθύ ντεκολτέ που ήδη πολλά χρόνια πριν είχε επιλέξει η Carrie Bradshaw για τις εξόδους με τις φίλες της. Είναι cool, στυλάτα, συνδυάζονται πολύ εύκολα με παντελόνια και φούστες και μας χαρίζουν εμφανίσεις που φέρνουν την κινηματογραφική ατμόσφαιρα σε μία πιο καθημερινή διάθεση.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές επιλογές για tube tops για να αρχίσεις να κάνεις τους πειραματισμούς σου.

Δες επίσης: Η Emily Ratajkowski φόρεσε την πιο κομψή φούστα και στοιχίζει μόνο 33 ευρώ