Most Wanted: 5 ρούχα και αξεσουάρ στο χρώμα της μέντας που θα λατρέψεις φέτος

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: 5 ρούχα και αξεσουάρ στο χρώμα της μέντας που θα λατρέψεις φέτος

Το mint color ήρθε στις ζωές μας πριν από λίγα χρόνια και από τότε δεν έφυγε ποτέ.

Aν αξίζει να επενδύσεις σε μόνο ένα color trend αυτήν την άνοιξη, τότε αυτό είναι το «χρώμα της μέντας», αυτή η τόσο κομψή απόχρωση του πράσινου που ισορροπεί ανάμεσα στο παστέλ και στο statement summer color, και βρίσκεται στη ζωή μας τα τελευταία έξι χρόνια. Το βλέπουμε στις διακοσμητικές τάσεις, στα αξεσουάρ και φυσικά στην γκαρνταρόμπα μας ιδιαίτερα τις καλοκαιρινές σεζόν. Το mint color είναι εκλεπτυσμένο και διακριτικό από τη φύση του.

Συνδυάζεται κυρίως με καφέ και neutral αξεσουάρ και μπορεί να μας φανεί χρήσιμο και σε ένα pale color blocked συνδυασμό. Ταιριάζει με λιλά, απαλό κίτρινο και baby pink ενώ για μία πιο «επίσημη» έξοδο (αν υπάρξουν ποτέ ξανά αυτού του είδους οι βόλτες) μπορούμε να το φορέσουμε με τις φωτεινές αποχρώσεις του χρυσού ή του λευκού.
Το χρώμα της μέντας έχει μία ιδιαιτερότητα όμως, μπορεί να το συναντάμε και το καλοκαίρι του 2021 σε mini φορέματα, loose παντελόνες, mules και ανάλαφρα top αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ταιριάζει σε όλες μας. Κολακεύει και αναδεικνύει πιο πολύ τα χαρακτηριστικά των καστανών και των μελαχρινών γυναικών, ενώ φαίνεται άτονο πάνω στις ξανθιές. Χάνει τη ζωντάνια και τη διαφορετικότητά του και φαίνεται σαν μία ακόμα πράσινη απόχρωση. Στις δύο πρώτες, όμως, κατηγορίες κοριτσιών κολακεύει και το δέρμα καθώς το κάνει να φαίνεται πιο μαυρισμένο.

Επίσης τα ρούχα σε mint απόχρωση δείχνουν πάντα classy και πιο ακριβά από όσο είναι πράγμα που πάντα είναι «καλοδεχούμενο» όταν ειδικά αναζητάμε τα κατάλληλα office looks για τους καλοκαιρινούς μήνες που ευελπιστούμε πως θα τελειώσει η τηλεργασία και θα επιστρέψουμε όλοι στο γραφεί. Παρακάτω θα βρεις τα πέντε πιο «hot» ρούχα και αξεσουάρ στην απόχρωση της μέντας για να διαλέξεις αυτό που θες να προσθέσεις asap στην γκαρνταρόμπα σου. Σου αξίζει ένα δώρο για το φετινό, «περίεργο» Πάσχα, δεν νομίζεις;
Δες επίσης: Screen Style: Αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις θα κάνουν πιο «φωτεινά» τα Zoom calls αυτής της περιόδου

mint

(Aπό αριστερά προς τα δεξιά:) Tσάντα Βoyy www.net-a-porter.com, Παντελόνι attrattivo www.attrattivo.gr, Mπλούζα Pink Woman www.pinkwoman-fashion.com, Φόρεμα Asos Design www.asos.com, Παπούτσια Exe www.tsakirismallas.gr