Οδηγός Αγοράς: 15 φορέματα για να είσαι η πιο κομψή το βράδυ της Ανάστασης

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 15 φορέματα για να είσαι η πιο κομψή το βράδυ της Ανάστασης

Όπου και αν σε βρει αυτή η στιγμή κατάνυξης, μπορεί να σε βρει με στυλ.

Μπορεί το σενάριο «Πάσχα στο Χωριό» να απομακρύνεται, αλλά η εκδοχή «Ανάσταση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας» είναι εδώ! Με αποστάσεις, μάσκες και την απαιτούμενη προσοχή, μπορείς αν το επιθυμείς να βρεθείς στις εννιά το βράδυ (ναι, άλλαξε και η ώρα της Ανάστασης λόγω Covid-19) έξω από το σπίτι και να λάβεις το «Άγιο Φως». Αλλά και να μην βρεθείς έξω από το σπίτι μπορείς να περιποιηθείς λίγο παραπάνω για να φας με τους δικούς σου οικογενειακά ή με λίγους στενούς φίλους, εντός σπιτιού.

Και στις δύο περιπτώσεις το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου είναι μία μέρα κατάνυξης και μία ειδική περίπτωση που αξίζει την ενδυματολογική προσοχή μας. Μας «επιτρέπει» να βγάλουμε τα loungewear, να φορέσουμε ένα καινούργιο φόρεμα, να βαφτούμε, να φτιάξουμε τα μαλλιά μας και να δώσουμε μία νότα κανονικότητας σε ένα ακόμα «περίεργο» Πάσχα για όλους. Γι΄ αυτό και ο παρακάτω Οδηγός Αγοράς έχει αυτόν ακριβώς τον σκοπό: να βοηθήσει στο να πάρουμε για λίγο μία γεύση από παλαιότερες, αντίστοιχες μέρες επιλέγοντας το κατάλληλο φόρεμα για εμάς και για το βράδυ της Ανάστασης.

Μidi, maxi αλλά και σοφιστικέ mini, εμπριμέ και μονόχρωμα, με διακριτικό ντεκολτέ ή κλειστό λαιμό, σε στενή ή φαρδιά γραμμή, όλα τα φορέματα που θα δεις στην παρακάτω gallery είναι ένα δώρο που αξίζει να κάνεις αυτές τις ημέρες στον εαυτό σου γιατί έχεις περάσει δύσκολα έναν χρόνο τώρα και μία δόση λάμψης και κομψότητας και θα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή αυτήν την ημέρα. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Screen Style: Αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις θα κάνουν πιο «φωτεινά» τα Zoom calls αυτής της περιόδου