Τα πιο cool λευκά sneakers για το 2021 που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τα πιο cool λευκά sneakers για το 2021 που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα

Ένα πρακτικό δώρο για να κάνεις εσύ... σε εσένα, φέτος το Πάσχα!

Aπό τα κλασικά Stan Smith μέχρι τα must-have για τις ιέρειες του street style, Vans, τα άσπρα sneakers είναι το Άλφα και το Ωμέγα για κάθε cool κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του και τιμάει τις casual αναφορές του. Φοριούνται πρωί και βράδυ, χειμώνα και καλοκαίρι, με φόρεμα ή με φόρμα και δεν σε βγάζουν ποτέ «εκτός μόδας». Επίσης, από τα 90s και μετά μπορείς να τα βάλεις και με corporate looks, όπως ανδρόγυνα κοστούμια ή loose σαλοπέτες και να δημιουργήσεις mix&match σύνολα με πρωταγωνιστές το πιο άνετο είδος παπουτσιών.

Ένα ακόμα προτέρημα που έχουν τα λευκά sneakers σου είναι το ότι είναι «παντός καιρού». Κυριολεκτικά! Δεν είναι ανάγκη να τα κρύβεις τον Αύγουστο και να περιμένεις να τα ξαναφορέσεις «μόλις ανοίξουν τα σχολεία», aka τον Σεπτέμβριο! Είναι ιδανικά και για τις ανάλαφρες καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, αρκεί να μην τα έχεις συνδεδεμένα στο μυαλό σου μόνο με φαρδιά jeans, φούτερ και athleisure σύνολα. Αυτήν τη μεταβατική περίοδο που η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά δεν φοράμε ακόμα και σανδάλια, τα trainers μπορούν να φορεθούν με floral φορέματα και denim φούστες, δημιουργώντας νεανικά και κομψά outfits.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα νέα σχέδια της αγοράς όχι μόνο για αυτήν την εποχή, αλλά για ολόκληρο το 2021, για να αποφασίσεις να κάνεις ένα χρηστικό και στυλάτο δώρο στον εαυτό σου αυτό το Πάσχα! Σου αξίζει μετά από τόσους μήνες lockdown. Kαλά Ψώνια!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 φορέματα για να είσαι η πιο κομψή το βράδυ της Ανάστασης

sneakers