Denim Jackets: Βρήκαμε τα καλύτερα μπουφάν για να αγοράσεις αυτήν την εποχή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Denim Jackets: Βρήκαμε τα καλύτερα μπουφάν για να αγοράσεις αυτήν την εποχή

Θα το ρίξεις στους ώμους σου και ένα δροσερό, καλοκαιρινό βράδυ αλλά θα το φοράς και το επόμενο φθινόπωρο.

Ανοίγει η εστίαση, επιτρέπονται οι μετακινήσεις, καταργείται ο περιορισμός κυκλοφορίας από τις εννέα το βράδυ και μετά. Όλα δείχνουν πως σιγά – σιγά επιστρέφουμε σε μία κανονικότητα (μπορεί όχι και τόσο «κανονική» όσο τη θυμόμαστε αλλά πολύ πιο κοντά σε ό,τι είχαμε συνηθίσει να αποκαλούμε «φυσιολογική ζωή»). Η μάσκα θα αποτελεί για καιρό κομμάτι του outfit μας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κοιτάξουμε να αναβαθμίσουμε και το υπόλοιπο look μας, τώρα που υπάρχει μία διάχυτη αισιοδοξία στο περιβάλλον γύρω μας.

Και από πού θα αρχίσουμε την «αναβάθμιση»; Από τα denim jackets μας. Mέσα στο σπίτι, την περίοδο της καραντίνας, δεν φορούσαμε μπουφάν. Δεκτό! Αλλά αν δεν φορέσουμε ένα ελαφρύ, ανοιξιάτικο jean μπουφάν τώρα που θα βγούμε από τη φάση του αυτοπεριορισμού και από τους τέσσερις τοίχους του σαλονιού μας, πότε θα το φορέσουμε; Ρητορική ήταν η ερώτηση γιατί η κατάλληλη στιγμή είναι εδώ και το ξέρουμε. Ακόμα και αν οι θερμοκρασίες γίνουν πιο υψηλές, θα περάσουμε τη μεταβατική φάση που «ένα jean μπουφανάκι θα το ρίχνουμε πάνω από το ανοιξιάτικο φόρεμά μας». Αν, λοιπόν, έπρεπε να διαλέξεις ένα και μόνο ένα στυλ πανωφοριού για αυτή την μετά καραντίνας περίοδο, δεν θα ήταν άλλα από αυτά που σου προτείνουμε παρακάτω.

Iδανικό για τις δροσερές ανοιξιάτικες -αλλά και καλοκαιρινές- νύχτες και το κατάλληλο ρούχο για all day εμφανίσεις με street χαρακτήρα. Διάλεξε ένα από τα 8 πιο στυλάτα denim jackets της αγοράς, σε παστέλ αποχρώσεις, με ασημί λεπτομέρειες, σκισίματα και διάφορες άλλες κομψά details, και κάνε τη διαφορά με τα looks σου! Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 φορέματα για να είσαι η πιο κομψή το βράδυ της Ανάστασης