Οδηγός Αγοράς: 10 μικρές τσάντες κατάλληλες για άνοιξη και καλοκαίρι

9 SHARES

Τώρα που φτιάχνει ο καιρός και τελειώνει και το σκληρό lockdown, ήρθε η ώρα να κρατήσεις τα σωστά αξεσουάρ!

Τώρα που πλησιάζουμε με βήμα γοργό προς το καλοκαίρι είναι λογικό να ψάχνουμε τρόπους να απαλλαγούμε από όλα τα πράγματα που μας «βαραίνουν» και πρακτικά και συναισθηματικά. Άσχημα συναισθήματα αλλά και άβολα, ογκώδη ρούχα και αξεσουάρ πρέπει να μπουν στο περιθώριο και να εστιάσουμε στα μικρά και όμορφα πράγματα αυτής της ζωής. Ανάμεσα σε αυτά είναι και τα κομψά αξεσουάρ, όπως είναι οι small bags. Mην τρομάζεις, όταν λέμε «μικρές τσάντες» στον τίτλο δεν εννοούμε τις υπερβολικά mini «τύπου Jacquemus» που δεν έχουν καμία χρηστική ιδιότητα, αλλά τσάντες που δεν είναι oversized, δεν είναι όμως και μικροσκοπικές βραδινές και άρα μπορούν να κρατηθούν όλη την ημέρα.

Είναι αρκετά «ευρύχωρες» για να χωρούν μέσα το πορτοφόλι, το κραγιόν, τα κλειδιά σου και την ατζέντα σου, αλλά δεν είναι και αυτές που θα βάλεις μέσα «όλο σου το βιός». Κοινώς αναφερόμαστε σε κομψές αλλά πρακτικές τσάντες σε όλα τα στυλ και φτιαγμένες από διαφορετικά υλικά κατασκευής, που μπορούν να γίνουν δικές σου άμεσα και να χωρέσουν μέσα τους ό,τι χρειάζεσαι μαζί σου για να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Σε κλασικές καφές και μαύρες αποχρώσεις, αλλά και σε καλοκαιρινά φωτεινά χρώματα και prints, σε fashionable στυλ clutch, hobo, top handle και cross body, περιμένουν να διαλέξεις στην παρακάτω gallery ποια από αυτές συνδυάζεται με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να την αποκτήσεις asap. Διάλεξε ποια all day bag προτιμάς, πρόσθεσέ την στο καλάθι σου και κάνε ένα «μικρό», αλλά σπουδαίο, δώρο στον εαυτό σου αυτό το Πάσχα.
Δες επίσης: Τα πιο cool λευκά sneakers για το 2021 που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα

9 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ