Child at Heart: Στο Golden Hall τα ψώνια γίνονται η πιο ευχάριστη στιγμή για μικρούς και μεγάλους

Διονυσία Καλαποθαράκου
Child at Heart: Στο Golden Hall τα ψώνια γίνονται η πιο ευχάριστη στιγμή για μικρούς και μεγάλους

Το Golden Hall άνοιξε και πάλι τις πόρτες του (έστω και με Click Inside) και μας προσκαλεί να κλείσουμε ραντεβού με τα καταστήματά του και να ψωνίσουμε τα πιο στυλάτα, παιδικά ρούχα και παπούτσια και τα πιο ευφάνταστα παιχνίδια, σκορπώντας αγάπη και γέλια στους μικρούς μας φίλους. Μόνο στο Golden Hall!

sigmund OV44gxH71DU unsplash

Mερικές από τις καλύτερες παιδικές μου αναμνήσεις περιέχουν ένα κουτί με πολύχρωμο περιτύλιγμα, μία χάρτινη τσάντα που προσπαθούσα να ανοίξω με μανία από τα σκαλιά της εξώπορτας και πολλές ώρες αγκαλιάς με το «καινούργιο μου δώρο». Ό,τι και αν ήταν αυτό, ρούχα, παπούτσια ή παιχνίδια. Σημασία είχε ότι ήταν κάτι νέο, κάτι χρωματιστό, κάτι κομψό και κάτι ολόδικό μου. Αυτές τις αναμνήσεις προσπαθώ να δημιουργήσω τώρα και για τα δικά μου «παιδιά». Το βαφτιστήρι μου, το παιδί της κολλητής μου, τα ανίψια μου. Για όλα αυτά τα μικρά, χαριτωμένα πρόσωπα που θέλω να βλέπω πάντα χαμογελαστά γύρω μου. Και αυτός είναι ένας extra λόγος που ανυπομονώ να βρεθώ πάλι στο Golden Hall και στα ultra stylish καταστήματά του, με παιδικά ρούχα και παιχνίδια.

Όταν οι αγορές συνδυάζονται με την ανιδιοτελή αγάπη και τα ευτυχισμένα παιδικά πρόσωπα τότε είναι διπλή η αίσθηση της πληρότητας που σου προσφέρουν: ολοκλήρωση για εσένα που προσφέρεις και χαρά και εκείνα που δέχονται. To ιδανικό σενάριο φυσικά, περιλαμβάνει ψώνια στο Golden Hall!

https://www.instagram.com/p/CLbsmifs9tI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Τώρα, που το Golden Hall άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο κοινό και μας υποδέχεται για το καλύτερο pre-Easter, ανοιξιάτικο shopping δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην πάρεις στο αγαπημένο σου μικρό φίλο το παιχνίδι-λαμπάδα και τα sneakers χωρίς κορδόνια που από καιρό σου έχει ζητήσει. Για να πας, όμως, «στοχευμένα» στα καταστήματα που θες καλό είναι πριν πάρεις από το χέρι τον junior φίλο σου και περάσετε την εντυπωσιακή είσοδο του αγαπημένου εμπορικού κέντρου να έχεις τσεκάρει στο House of Style και στο site του Golden Hall τα ρούχα και τα παιχνίδια που θες να αγοράσεις. Πλαστικά, cool παπούτσια, εμπριμέ φορεματάκια, φούτερ με κουκούλα για μεγαλύτερα παιδιά, Lego με τον «Winnie the Pooh» αλλά και παιχνίδια με λαμπάδες, μπορούν να μπουν στην shopping list σου πριν ξεκινήσεις την εξόρμηση σου, μόνη ή με την πιο χαρούμενη παρέα.

Ένα είναι το σίγουρο: ό,τι και από τα παρακάτω παιδικά ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια και αν διαλέξεις -από τη λίστα που φτιάξαμε ήδη εμείς για εσένα ‘γιατί των φρονίμων τα παιδιά…’ που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, και είναι και επίκαιρο μιας και μιλάμε κυριολεκτικά για παιδιά- θα βοηθήσεις και εσύ να γεμίσει «το κουτί με τις χαρούμενες» κάποιου μελλοντικού ενήλικα που μια μέρα θα σε ευχαριστεί, όχι μόνο για τα δώρα, αλλά για τη μέρα γέλιου και ευτυχίας που του χάρισες τότε πίσω στο μακρινό 2021 την ημέρα που άνοιξε και πάλι το Golden Hall (τικ-τοκ!) και έκανες τη «μέρα διασκέδασης» που τόσο καιρό περίμενε, πράξη! Καλά ψώνια!

1 golden hall house of style celia kritharioti 5226 kokkino fouter me koykoyla copy

#1 Φούτερ

Κόκκινο φούτερ, 100 Ευρώ, 5226 Celia Kritharioti, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

jacket monnalisa

#2 Wind jacket

Αντιανεμικό μακρυμάνικο παιδικό jacket με floral pattern, Monnalisa, 163 Eυρώ, attica, Golden Hall (Ισόγειο και Πρώτος Όροφος)

7 golden hall house of style petit bateau floral forema amaniko

#3 Floral φόρεμα

Αμάνικο floral παιδικό φόρεμα, 83 Eυρώ, Petit Bateau, Golden Hall (Ισόγειο)

4 golden hall house of style nak shoes mpotakia monokeros

#4 Sneakers μποτάκια

Παιδικά sneakers μποτάκια Lelli Kelly, 69.90 Eυρώ, Nak Shoes, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

plastisa papoutsia

#5 Πλαστικά παπούτσια

Πλαστικά παπούτσια Street, Melissa, 85 Eυρώ, Milkshakes & Dreams, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

2 golden hall house of style public lampada barbie

#6 Λαμπάδα Barbie

Λαμπάδα Barbie Coffee Shop, 24.99 Ευρώ, Public, Golden Hall (Ισόγειο)

14 golden hall house of style moustakas Fisher Price Thomas

#7 Λαμπάδα Thomas & Friends

Λαμπάδα Thomas & Friends «Έκρηξη Στη Σπηλιά», 39.99 Ευρώ, Μουστάκας Toys Signature Store, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

3 golden hall house of style benetton athlitika sneakers paidika

#8 Παιδικά sneakers

Αθλητικά παιδιά παπούτσια με σχέδια από διχτυωτό ύφασμα, 39.95 Ευρώ, Benetton, Golden Hall (Ισόγειο)

LEGO Winnie The Pooh 21326 box

#9 Παιχνίδι Winnie The Pooh

Το σπίτι του Winnie The Pooh, 119.99 Ευρώ, Lego Moustakas, Golden Hall (Ισόγειο)