5 στυλ παπουτσιών που ταιριάζουν άψογα με όλα τα φορέματά σου

5 στυλ παπουτσιών που ταιριάζουν άψογα με όλα τα φορέματά σου

Βρήκαμε όλα τα shoe trends που πρέπει να έχεις πάση θυσία στην γκαρνταρόμπα σου.

Διανύουμε την ωραιότερη εποχή του χρόνου ενώ είμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν το φετινό Πάσχα αλλά και τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Με λίγα λόγια έχουμε ήδη αρχίσει να φοράμε ελαφριά, ανοιξιάτικα ρούχα που μας χαρίζουν στυλ και ανεβάζουν τη ψυχολογία μας.

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε δύο και μόνο items ως τα πιο αγαπημένα όλων των γυναικών τότε αναμφίβολα θα επιλέγαμε τα φορέματα και τα παπούτσια. Αιώνιες αδυναμίες του ωραίου φύλου, τονίζουν τη θηλυκότητά μας και μας βοηθούν να συνθέσουμε υπέροχα looks. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα ιδιαίτερο ψηλοτάκουνο παπούτσι απογείωσε ακόμη και μια απλή, τυπικά αδιάφορη εμφάνισή μας κερδίζοντας τα βλέμματα.

Μπορεί κάθε σεζόν να αντικρίζουμε νέες τάσεις και στυλ που έρχονται για να κυριαρχήσουν ωστόσο μερικά πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ στο πέρασμα του χρόνου. Τα υποδήματα θα είναι πάντα βασικό μέρος της συνολικής μας εικόνας και ο ωραιότερος τρόπος για να αναβαθμίσουμε όλα μας τα outfits.

Τα καλά νέα είναι πως κάθε φορά που επιλέγουμε ένα mini, midi ή maxi φόρεμα μπορούμε να έχουμε δύο διαφορετικές εμφανίσεις μέσα στην ημέρα, απλά αλλάζοντας τα παπούτσια μας. Για παράδειγμα φοράς ένα αγαπημένο σου casual φόρεμα με sneakers για μια πρωινή βόλτα. Αργότερα όμως προκύπτει μια υποχρέωση και πρέπει να δείχνεις πιο επίσημη με τα ίδια ακριβώς ρούχα. Κανένα απολύτως πρόβλημα αφού ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα θα μετατρέψουν στο λεπτό το ντύσιμό σου. Στη gallery που ακολουθεί θα ανακαλύψεις όλα τα παπούτσια που μπορείς να φοράς άφοβα με τα φορέματά σου για υπέροχες all day εμφανίσεις.

Δες επίσης: Βρήκαμε το trend που έχουν ξεχωρίσει οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy