Oscars 2021: Oι πιο καλοντυμένοι άντρες της χθεσινής βραδιάς

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oscars 2021: Oι πιο καλοντυμένοι άντρες της χθεσινής βραδιάς

Από τον Brad Pitt με μαύρο tuxedo στον Colman Domingo με φούξια κοστούμι, η λίστα είναι μεγάλη.

Mία είναι η κοινή παραδοχή της χθεσινής βραδιάς σε ό,τι αφορά το στυλ των αντρών που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Union Station όπου και πραγματοποιήθηκε η 93η τελετή απονομής των βραβείων Oscar: δεν υπήρχαν πολλά βαρετά μαύρα tuxedos για να σχολιάσουμε. Και αν υπήρχαν το ένα το φορούσε ο Brad Pitt, ήταν του οίκου Brioni στον οποίο είναι και το πρόσωπο της καμπάνιας τους και το άλλο ο Joaquin Phoenix και ήταν το ίδιο με αυτό που πέρασε στα περσινά Oscars.

Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές -και κατά βάση διαγωνιζόμενοι της λαμπερής βραδιάς- έπαιξαν με τις έντονες αποχρώσεις, με τα semi-casual suits αλλά και με τα cool two-pieces που συνδύασαν με αλυσίδες και μονόχρωμα T-Shirts. Aνδρικά κοστούμια δροσερά, μοντέρνα αλλά και εκκεντρικά, τράβηξαν τα βλέμματα σε ένα κόκκινο χαλί που δεν μας κλόνισε με τις εμφανίσεις και την πρωτοτυπία του. Ο Leslie Odom Jr., με κοστούμι Brioni, ντύθηκε ο ίδιος σαν μεγάλο Oscar φορώντας ένα total gold σύνολο. Ο Lakeith Stanfield έκλεψε τις εντυπώσεις με ολόσωμη φόρμα Saint Laurent και ο Colman Domingo με φούξια κοστούμι Versace κέρδισε σίγουρα το βραβείο για το πιο «wow», ανδρικό look της βραδιάς.

Τα υπόλοιπα θα τα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery γιατί σε αυτό το site υπάρχει ισότητα. Mπορεί τη χθεσινή νύχτα να την μονοπώλησαν τα θηλυκά gowns αλλά η σημερινή μέρα ανήκει δικαιωματικά στους κομψούς κυρίους της 93η τελετής απονομής των βραβείων Oscar. Καλή Απόλαυση!
Δες επίσης: Οscars 2021: Όλα τα looks της απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου