Τα co-ords είναι η πιο κομψή επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο

Τα co-ords είναι η πιο κομψή επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο

Η τάση στην οποία ορκίζονται ολοένα και περισσότερες celebrities για υπέροχες all day εμφανίσεις.

Τα σύνολα που φοράμε σαν σετ (γνωστά και ως co-ords) μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας τις τελευταίες σεζόν. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες τα επιλέγουν σήμερα για τις all day εμφανίσεις τους και όχι άδικα. Άνετα, κομψά και μοντέρνα, διατίθενται σε πολλές, διαφορετικές εκδοχές οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά της άνοιξης με τα co-ords να είναι η τέλεια εναλλακτική για εσένα που βαρέθηκες να φοράς συνεχώς mini ή maxi φορέματα. Το πιο θηλυκό και chic trend της χρονιάς μας καλεί να το ανακαλύψουμε για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα αλλά και τη διάθεσή μας.

Δεν είναι τυχαίο πως οι αγαπημένες μας celebrities αλλά και οι μεγαλύτερες fashion influencers έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση, χαρίζοντάς μας stylish εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι αδερφές Hadid ήταν από τις πρώτες που αγάπησαν την νέα αυτή τάση και δεν δίστασαν να ποζάρουν στο Instagram με τα co-ords τους.

Η Gigi μάλιστα εμφανίστηκε με ένα σετ σε γαλάζια απόχρωση ανήμερα των 26ων γενεθλίων της. Την ίδια ώρα οι: Sophie Turner, Irina Shayk, Hailey Bieber, Dua Lipa, Rosie Huntington και πολλές ακόμη stars απέδειξαν ότι το fashion trend έρχεται για να μείνει και να φορεθεί φέτος όσο τίποτε άλλο. Φρόντισε να το εντάξεις άμεσα στις επόμενες αγορές σου αν θέλεις να κερδίσεις τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές σου επιλογές.

Δες επίσης: H Kate Middleton ξέρει πώς να προσθέτει μια φινετσάτη πινελιά σε κάθε look

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς φόρεσαν την τάση μερικές από τις πιο γνωστές γυναίκες του πλανήτη.

https://www.instagram.com/p/CN2xGdwgVGK

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho