Το skirt suit είναι το trend που θα σου δώσει κομψότητα στις βόλτες σου

Το skirt suit είναι το trend που θα σου δώσει κομψότητα στις βόλτες σου

Σε λίγο καιρό που θα μπορούμε να βγαίνουμε έξω με άνεση καθημερινά θα πειραματιστούμε με πολλές τάσεις.

Πάει καιρός που μπήκαμε στη διαδικασία να ετοιμαστούμε για να βγούμε έξω. Ανακαλούμε κάποιες φορές στο μυαλό μας όλες εκείνες τις ημέρες που είχαμε πράγματα να κανονίσουμε μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμά μας. Σκεφτόμασταν το look που θέλαμε να δημιουργήσουμε, κάναμε ενέργειες για να έχουμε όλα τα κατάλληλα κομμάτια που απαιτούνταν για τη σύνθεσή του, στεκόμασταν μπροστά στον καθρέφτη και δίναμε την τελική έγκριση για τη δημιουργία μας. Το lockdown χαρακτηρίστηκε από πολύ συγκεκριμένα πράγματα: T-shirt και φόρμες. Σε κάθε χρώμα και σχέδιο.

Σε μερικές εβδομάδες, όμως, όλο αυτό θα τελειώσει. Θα επιστρέψουμε πάλι στις αγαπημένες μας συνήθειες -στον βαθμό που επιτρέπεται τουλάχιστον-, οπότε πρέπει να αναζητήσουμε τις νέες τάσεις που θα πλαισιώσουν το στυλ μας. Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά, μετά από τόσο καιρό στο σπίτι, αυτό φαντάζει ως ένα νέο ταξίδι. Οι διάσημες κυρίες αλλά και οι οίκοι μόδας, ωστόσο, είναι συνοδοιπόροι μας και μας δείχνουν τι προτείνουν.

https://www.instagram.com/p/CK06z8Upm9_


Ο οίκος Bottega Veneta επαναφέρει στο προσκήνιο ένα trend που «υπόσχεται» κομψότητα, στυλ αλλά και μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Το skirt suit είναι ουσιαστικά το κοστούμι που αντί για παντελόνι έχει μία φούστα. Ένα σύνολο που σου λύνει τα χέρια, από την άποψη ότι δεν έχεις να προβληματιστείς με συνδυασμούς, αφού όλα του τα κομμάτια είναι matching. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλώς να διαλέξεις το δικό σου σύνολο στο σχέδιο και τις αποχρώσεις που σε αντιπροσωπεύουν.

Δες επίσης: Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις για να κάνεις ποδήλατο με στυλ