Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις για να κάνεις ποδήλατο με στυλ

Sabine Camhi
Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις για να κάνεις ποδήλατο με στυλ

Και αυτές δεν περιλαμβάνουν το ποδηλατικό σου κολάν!

Ο κορωνοϊός μας έκανε να θυμηθούμε και πάλι το ποδήλατο που σκούριαζε στο γκαράζ μας. Ποτέ άλλοτε το δίκυκλο δεν είχε γίνει σε τέτοιο βαθμό αντικείμενο του πόθου για πολλούς ενήλικες που το χρησιμοποιούσαν ως διέξοδο από τον αυτοπεριορισμό στο σπίτι. Μεταξύ των πολλών νέων τάσεων που έφερε η πανδημία, «η τάση του ποδηλάτου» συμβαδίζει και με την επιθυμία μας να ζήσουμε με έναν πιο βιώσιμο τρόπο. Ωστόσο, το να κάνεις ποδήλατο και να είσαι κομψή συγχρόνως δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Στην πραγματικότητα, το να βρεις τα καλύτερα looks για να κάνεις ποδήλατο δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας, μερικές φορές βλέπουμε γυναίκες πάνω σε ποδήλατα φορώντας στενές φούστες και τακούνια να προσπαθούν να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία για το Instagram. Ας θυμηθούμε και το παράδειγμα του αγαπημένου μας fashion icon, της Kate Moss ,πάνω στο ηλεκτρικό της ποδήλατο. Φοράει ένα από τα βασικά κομμάτια για αυτό το καλοκαίρι, ένα polo shirt με jean και φλατ παπούτσια. Με αυτήν την εμφάνισή η Kate δεν αισθάνεται μόνο ασφαλής και άνετη, αλλά ενσαρκώνει και μια αβίαστη αίσθηση του στυλ. Το μίνιμαλ outfit της μας θυμίζει και μια άλλη αγαπημένη, την εμβληματική ηθοποιό Audrey Hepburn.

Τώρα ειδικά που ο καιρός είναι τόσο ωραίος, τι καλύτερο από το να πάρεις το ποδήλατό σου και να βγεις μια όμορφη βόλτα έξω; Και αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή όσο το κάνεις, απλώς συνέχισε στην gallery παρακάτω για να πάρεις ιδέες κι έμπνευση για το biker look σου!

Δες επίσης: Οκτώ στυλάτοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που αποτελούν fashion inspo