Βρήκαμε το πιο απρόσμενο trend στα κοσμήματα για αυτή τη σεζόν

Βρήκαμε το πιο απρόσμενο trend στα κοσμήματα για αυτή τη σεζόν

Η τάση που έρχεται για να κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα looks μας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό καλοκαίρι έχει ξεκινήσει κι εμείς ψάχνουμε ήδη τρόπους για να δείχνουν πιο εντυπωσιακά και αέρινα όλα μας τα outfits. Τα αξεσουάρ αποτελούν εδώ και χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής μας εικόνας αφού χαρίζουν στυλ, χρώμα και μπορούν να απογειώσουν ακόμη και τα πιο βαρετά, αδιάφορα looks.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα κολιέ, ένα βραχιόλι ή ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια άλλαξαν στο λεπτό όλο τον χαρακτήρα και το ύφος της εμφάνισής σου. Κάθε σεζόν αντικρίζουμε νέες, πρωτότυπες τάσεις που έρχονται για να κυριαρχήσουν και να φέρουν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά μας. Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν, ένα συγκεκριμένο jewellery trend έχει αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο, αποτελώντας τη no1 πρόταση για αυτή τη σεζόν.

Αν δεν έχεις ήδη μαντέψει για ποια τάση μιλάμε, σου έχουμε την απάντηση. Ο λόγος για τα κοσμήματα με φρούτα και λαχανικά (ναι, καλά διάβασες) που επιλέγουν ολοένα και περισσότερες fashion bloggers κατακλύζοντας τα social media με stylish εικόνες. Το trend σημειώνει ανοδική πορεία εδώ και αρκετούς μήνες με τα φρουτένια items να είναι η καλύτερη λύση για να βάλεις καλοκαιρινές νότες σε κάθε all day look. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το κατάλληλο αξεσουάρ το οποίο θα φοράς με όλα τα μπλουζάκια, τα crop tops και φυσικά με τα μαγιό σου.

Δες επίσης: Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το total white look και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει

https://www.instagram.com/p/CCsg449HUSo

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς υιοθέτησαν το trend μερικές από τις πιο στυλάτες γυναίκες στον κόσμο.

Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid