Αυτή είναι η λεπτομέρεια στα φορέματα που θα κάνει φέτος τη διαφορά

Αυτή είναι η λεπτομέρεια στα φορέματα που θα κάνει φέτος τη διαφορά

Το dress trend που πρέπει να φορέσεις φέτος για να κερδίσεις τα βλέμματα.

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά περιοριστική για τις ενδυματολογικές μας επιλογές αφού το πολύμηνο lockdown μας ανάγκασε να φοράμε συνεχώς πιτζάμες, κολάν και φόρμες. Για καλή μας τύχη οδεύουμε προς την μετά-covid εποχή ενώ παράλληλα βρισκόμαστε εν μέσω της ανοιξιάτικης περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει να επιλέγουμε ανοιχτόχρωμα, πιο ανάλαφρα ρούχα για τα καθημερινά μας outfits. Η επαναλειτουργία της εστίασης αποτελεί σημαντική αφορμή για να ντυθούμε όμορφα και κομψά ώστε να διασκεδάσουμε αργότερα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τα φορέματα αποτελούν μοναδικά αγαπημένη επιλογή των γυναικών για τις all day εμφανίσεις τους αφού είναι άνετα, κομψά και άκρως θηλυκά. Μπορούν να φορεθούν με πολλά διαφορετικά υποδήματα όπως εσπαντρίγιες, σανδάλια, sneakers και μποτάκια για να συνθέσουν μοντέρνα looks. Το τελευταίο διάστημα ένα συγκεκριμένο, γνώριμο dress trend φαίνεται να κάνει δυναμικό comeback φέτος.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί με εικόνες διάσημων fashion bloggers/influencers (Monikh, Camila Coelho κ.ά) που επιλέγουν εξώπλατα φορέματα. Ανεξάρτητα αν αυτά είναι mini, midi ή maxi κολακεύουν κάθε γυναίκα που τα φορά και αναβαθμίζουν τη συνολική σου εικόνα.

Είχαν έντονη παρουσία στις πασαρέλες των οίκων (Max Mara, Bottega Veneta, Missoni κ.ά) απόδειξη ότι θα φορεθούν φέτος όσο τίποτε άλλο. Αρκετές είναι όμως και οι celebrities που έσπευσαν να υιοθετήσουν την τάση, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακά κλικ (Rosie Huntington, Kylie Jenner, Dua Lipa κ.ά). Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς φόρεσαν το trend μερικές από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη.

Δες επίσης: Adele: Έγινε 33 χρονών και έκανε την πιο chic εμφάνισή της μέχρι και σήμερα

https://www.instagram.com/p/CNU3FSQBer7

Πηγή κεντρικής: @rosiehw