Adele: Έγινε 33 χρονών και έκανε την πιο chic εμφάνισή της μέχρι και σήμερα

Adele: Έγινε 33 χρονών και έκανε την πιο chic εμφάνισή της μέχρι και σήμερα

Η τραγουδίστρια είναι αναμφίβολα πιο όμορφη από ποτέ.

Τα 33α γενέθλιά της γιόρτασε χθες η πολυαγαπημένη μας Adele, η οποία είναι πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ. Η μεγάλη αλλαγή της οφείλεται στην ορατή απώλεια βάρους, με την οποία πάλευε ανεπιτυχώς για αρκετά χρόνια. Ωστόσο με υγιεινή διατροφή (δίαιτα Sirtfood), καθημερινή γυμναστική και προσήλωση στον στόχο της, η τραγουδίστρια κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά, παραδίδοντας μαθήματα σε όλες μας.

Η Adele πόσταρε πριν λίγες ώρες μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram όπου την βλέπουμε με άψογη σιλουέτα και casual διάθεση. Στο πρώτο κλικ που τράβηξε η γνωστή φωτογράφος Raven B. Varona, η Βρετανίδα star φορά ένα μαύρο τοπ, σκουλαρίκια κρίκους και χαμογελά στον φακό.

Στη συνέχεια η βραβευμένη ερμηνεύτρια κολυμπά αμέριμνη φορώντας ένα πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό με μακριά μανίκια και μαύρα γυαλιά ηλίου. Η σημερινή καλλίγραμμη σιλουέτα που διαθέτει, της δίνει περισσότερες ενδυματολογικές επιλογές και εκείνη φαίνεται να το διασκεδάζει στο έπακρο. Η τρίτη και τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε, ομολογούμε ότι μας εξέπληξε θετικά.

Η 33χρονη star επέλεξε ένα maxi φόρεμα δημιουργία του οίκου Altuzarra σε τόνους του καφέ και του λευκού. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η υπέροχη εμφάνιση συγκαταλέγεται στις καλύτερές της μέχρι και σήμερα. Η Adele δείχνει πιο όμορφη από ποτέ χάρη στην αυτοπεποίθηση και το πλατύ χαμόγελό της.

Δες επίσης: Η Σοφία Καρβέλα έχει βρει το μυστικό για τις καλύτερες all day εμφανίσεις

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης μας star.

https://www.instagram.com/p/COgK4w_Ban1

Πηγή φωτογραφιών: @adele