Τriumph Talks: Η αλλαγή ξεκινάει από μέσα μας & 6 υπέροχες γυναίκες το αποδεικνύουν με τα λόγια τους

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τriumph Talks: Η αλλαγή ξεκινάει από μέσα μας & 6 υπέροχες γυναίκες το αποδεικνύουν με τα λόγια τους

Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, καλεί τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις αλλαγές στη ζωή τους παίρνοντας έμπνευση από τις ιστορίες 6 γνωστών Ελληνίδων.

Σε κάποιο αφιέρωμα για τον Barack Obama, στην μετά-Προεδρίας εποχή του, είχα διαβάσει μία από τις πιο διάσημες ρήσεις του που έλεγε «Η αλλαγή δεν θα έρθει αν περιμένουμε κάποιο άλλο άτομο να την κάνει για εμάς ή αν περιμένουμε να συμβεί κάποια άλλη στιγμή. Είμαστε αυτοί που περιμέναμε. Είμαστε η αλλαγή που επιδιώκουμε.». Στάθηκα λίγο παραπάνω σε αυτές τις λέξεις ανάμεσα στις χιλιάδες που είχαν γραφτεί για έναν τόσο λαοπρόβλητο πρόεδρο των ΗΠΑ. Ίσως γιατί η άποψή του περί αλλαγών δεν ήταν στυφή και άκαμπτη, δεν αφορούσε πολιτικά δόγματα και τις ακλόνητες απόψεις ενός διάσημου προσώπου στον στίβο της πολιτικής, αλλά μπορούσε να αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές καθενός από εμάς. «Είμαστε όντως η αλλαγή που επιδιώκουμε;» Και αν ναι, πως μεταφράζεται αυτό στην πράξη; Πώς μπορούμε να το εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας για να την κάνουμε καλύτερη; Σε αυτό μπορεί να μην μας απάντησε ο Obama αλλά θα το κάνει η Triumph μέσα από το νέο της project, «Triumph Talks».

TRIUMPH TALKS EMBRACE CHANGE CAMPAIGN

«Embrace Change»: Με την παρότρυνση να «αγκαλιάσουμε την αλλαγή», να αποδεχτούμε τη μοναδικότητά μας και να ενσωματωθούμε με επιτυχία στα γρανάζια μίας συνεχώς αναπτυσσόμενης και εξελισσόμενες, προοδευτικής κοινωνίας, το διεθνές lingerie brand παρουσιάζει μία σειρά από βίντεο-ομιλίες όπου κύριο στόχο έχουν τη γυναικεία ενδυνάμωση. Έξι γυναίκες διαφορετικές, με ισχυρή προσωπικότητα και πυγμή συμμετέχουν στη δράση «Triumph Talks» και μέσα από τα inspirational videos τους προσπαθούν να παρακινήσουν όλες εμάς να «αλλάξουμε προς το καλύτερο». Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, τραγουδίστριες, αθλήτριες και γυμνάστριες: γυναίκες με διαφορετικά backgrounds αλλά κοινό όραμα για τη μελλοντική μας θέση στην κοινωνία, μιλάνε για τις δικές τους αλλαγές και τις εμπειρίες που τις καθόρισαν, δίνοντας τη σκυτάλη σε όλες τις γυναίκες που θα τις παρακολουθήσουν να αντλήσουν έμπνευση από εκείνες και να αγαπήσουν τον εαυτό τους, αγκαλιάζοντας όλες τις αλλαγές στη ζωή τους.

SS21EUDesignForLifeFitSmartGroupShotModelShotCampaign3CMYK TISS2021ATLImages TI MC

Το Fit Smart, ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της Triumph, αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης πίσω από αυτό το inspirational project που στηρίζει την αλλαγή. Το επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία που κρύβεται πίσω από την κατασκευή του, στηρίζει και σμιλεύει το μπούστο, ενώ προσαρμόζεται στο δικό σου σώμα όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου! Όταν, λοιπόν, ένα εσώρουχο μπορεί να σε κάνει να αγαπήσεις τις αλλαγές στο κορμί σου, η φωνή 6 σπουδαίων γυναικών μπορεί να σε κάνει να αγαπήσεις και τις αλλαγές στη ζωή σου, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

ANASTASOPOYLOY

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μπεκατώρου, η Μυρτώ Κάζη, η Ζέτα Δούκα, η Τάμτα και η Μάντη Περσάκη, είναι οι έξι αυτές υπέροχες γυναίκες που έχουν χαράξει τη δική τους μοναδική επαγγελματική πορεία και δέχτηκαν να γίνουν τα πρόσωπα του project «Triumph Talks – Embrace Change». Eίναι γυναίκες, που όπως θα δεις και μόνη σου παρακολουθώντας όλα τα videos που θα ανεβαίνουν σταδιακά στο www.triumphtalks.gr, έχουν μάθει μέσα από τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες να αγαπούν το σώμα και τον εαυτό τους και να είναι οι πρωταγωνίστριες όχι μόνο σε κάποια επιτυχημένη θεατρική παράσταση ή σε κάποιο music show, αλλά στην ίδια τους την καθημερινότητα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

MPEKATOROY


Η Σοφία Μπεκατώρου

kazi


Η Μυρτώ Κάζη

zeta douka


Η Ζέτα Δούκα

tamta


Η Τάμτα

MANDY


Η Μάντη Περσάκη
Και είναι εκεί, δίπλα μας, για να μας δείξουν πως καμία φορά χρειάζεται να δούμε τον εαυτό μας μέσα από τα μάτια των άλλων για να καταλάβουμε πόσο σπουδαίος είναι. Για να μας αγαπήσουμε από την αρχή, για να αλλάξουμε και να διεκδικούμε με περισσότερη θέρμη και μαχητικότητα τα όνειρά μας. Καμία φορά χρειάζεται να εμπνευστούμε για να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε. Και η Triumph φέτος μας δίνει αυτήν ακριβώς την έμπνευση.

SS21EUDesignForLifeFitSmartGroupShotModelShotCampaign7RGB TISS2021ATLImages TI MC LargeFullSize 1

Τόσα χρόνια το κάνει μέσα από τα υπέροχα εσώρουχα, τις κομψές πιτζάμες και τα κολακευτικά μαγιό της. Το κάνει εμπερικλείοντας στο αισθητικό της σύμπαν κάθε γυναίκα με κάθε διαφορετικό σωματότυπο, δείχνοντάς μας πως το όμορφο δεν είναι αυτό που βλέπουμε στις σελίδες των περιοδικών αλλά στον καθρέπτη μας. Τώρα η Triumph αποφασίζει να κάνει το ίδιο μέσα από αυτές τις ομιλίες και να παροτρύνει τις γυναίκες με αυτόν τον τρόπο να αγκαλιάσουν τις αλλαγές στη ζωή, το σώμα, το μυαλό και την ψυχή τους για να χαράξουν τη δική τους μοναδική πορεία κατακτώντας, με αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη, κάθε τους στόχο.

Άλλωστε πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί και εμείς οι ίδιες πως αν αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε πολλά πράγματα μπορούν να βελτιωθούν στη ζωή μας; Αν, παραδείγματος χάριν, εντάξουμε ένα σουτιέν σαν το Fit Smart στην γκαρνταρόμπα μας θα νιώσουμε αυτομάτως μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το σώμα μας εξαιτίας της τέλειας εφαρμογής του. Αν αλλάξουμε τρόπο θεώρησης των μικρών αντιξοότητων της ζωής θα ξυπνάμε λίγο λιγότερο προβληματισμένες κάθε πρωί. Αν γίνουμε πιο τολμηρές στα επαγγελματικά μας θα διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και αν αλλάξουμε το πρόγραμμά μας στο «όνομα» μιας πιο αυθόρμητης κίνησης τότε ίσως νιώσουμε πιο ανέμελες. Οι αλλαγές που πηγάζουν από μέσα μας μόνο θετικές μπορεί να είναι, αυτό μαθαίνουμε βλέποντας τα videos στο www.triumphtalks.gr

Για περισσότερα από 130 χρόνια, άλλωστε, το διεθνές lingerie brand, στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες και γιορτάζει μαζί τους κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή συνεχίζοντας να δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση, πράγμα που τώρα αποφάσισε να κάνει και μέσα από αυτό το νέο project και από τις φωνές έξι αγαπημένων γυναικών που θα μπορούσαν να ήμασταν εμείς. Γιατί για όλες εμάς που έχουμε μάθει από μικρές να δεχόμαστε τις αλλαγές στην καριέρα, στην εμφάνιση, στη ψυχολογία μας, το να τις αποζητούμε είναι το επόμενο βήμα της «εξέλιξης». Έτσι θα πάμε μπροστά, έτσι θα νιώσουμε πιο ισχυρές και έτσι θα εδραιώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τις κόρες και τις φίλες μας… αλλάζοντας!

#TriumphTalks #EmbraceChange
@TriumphLingerie, www.triumpheshop.gr, www.triumph.com

DPG Network