Οκτώ παντελόνια, σε διαφορετικά στυλ, που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτήν την εποχή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οκτώ παντελόνια, σε διαφορετικά στυλ, που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτήν την εποχή

Στα παραθέτουμε και σου εξηγούμε ΑSAP το γιατί πρέπει να βρίσκονται στην ντουλάπα σου.

παντελονα

Αγαπάς την άνεση και μετά την άρση του lockdown, είσαι οπαδός του athleisure style, λατρεύεις τα κλασικά jeans ή σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τους όγκους και τις γραμμές μίας φαρδιάς παντελόνας; Σε όποια και από τις παραπάνω, στυλιστικές κατηγορίες και αν ανήκεις, ένα είναι το σίγουρο: φέτος το καλοκαίρι είναι η «εποχή σου» καθώς τα παντελόνια είναι hot και εσύ είναι πολύ εύκολο να προσθέσεις και άλλα σχέδια από το είδος που αγαπάς, στην ντουλάπα σου. Το ίδιο εύκολο όμως είναι να δημιουργήσεις και μία ολοκληρωμένη συλλογή από summer pants εντάσσοντας στις εμφανίσεις σου και τα 8 στυλ που προτείνουμε στην παρακάτω gallery.

Εμπριμέ ζιπ κιλότ για κομψά looks στην πόλη, υφασμάτινα παντελόνια σε παστέλ αποχρώσεις για να είσαι chic&fabulous και στο γραφείο και φυσικά denim για όλους τους σωματότυπους ή ψηλόμεσα σχέδια που μπορούν να φορεθούν άνετα με crop tops ακόμα και αν δεν διαθέτουμε όλοι τους κοιλιακούς της Jessica Alba, είναι μερικά από τα σχέδια που είναι hot το φετινό καλοκαίρι. Δεν είναι ούτε υπερβολικά εξεζητημένα και εκκεντρικά αλλά ούτε και τόσο συνηθισμένα ώστε να μας περνάνε αδιάφορα. Ισορροπούν με επιτυχία ανάμεσα στο trendy και το κλασικό και είναι εδώ για να αναδείξουν το σώμα μας με όλα τα δυνατά… και τα αδύνατά του σημεία.

Δες τις προτάσεις μας έτσι όπως διαμορφώθηκαν από τα τελευταία fashion trends και προγραμμάτισε τις αγορές σου για τους επόμενους, θερινούς μήνες. Ένα καινούργιο παντελόνι είτε προγραμματίζεις σερί διακοπών στα νησιά είτε σκοπεύεις να περάσεις πολύ καιρό ακόμα στην πόλη, απαραίτητο θα σου είναι.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Ούτε maxi, oύτε mini... οι midi φούστες είναι το πιο πρακτικό ρούχο του καλοκαιριού!