Τι να φορέσεις στο γραφείο για να είσαι πιο παραγωγική

Τι να φορέσεις στο γραφείο για να είσαι πιο παραγωγική

Όλα τα items που πρέπει να εντάξεις στα καθημερινά σου office looks.

Μετά από μήνες αδιάκοπης τηλεργασίας η επιστροφή στο γραφείο είναι γεγονός. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλες βαρεθήκαμε να φοράμε πιτζάμες, κολάν και φόρμες σε καθημερινή βάση. Επιτέλους έχουμε κάθε λόγο να επιλέξουμε τα κομψά σύνολα, τα κοστούμια και τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα για να γυρίσουμε στο γραφείο με ακαταμάχητα looks.

Σε κάτι τέτοιες περιόδους όπως αυτή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η παραγωγικότητα να αρχίσει να μειώνεται δραματικά. Κακά τα ψέματα, το χρονικό διάστημα που εργαζόμασταν από το σπίτι ήταν αρκετά μεγάλο και οι αλλαγές πολλές.

Έχουμε επανειλημμένα αναφέρει πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ρούχα στην ψυχολογία και τη γενικότερη διάθεσή μας. Καθεμία από εμάς νιώθει όμορφα, γεμάτη αυτοπεποίθηση και όρεξη για δουλειά όταν είναι ντυμένη με ένα outfit που αποπνέει κύρος, φινέτσα και στυλ.

Ανεξάρτητα από το εάν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα, έχεις κάθε δικαίωμα να δείχνεις λαμπερή και περιποιημένη. Τα καλύτερα office looks απαρτίζονται συχνά από basic κομμάτια όπως ένα τζιν παντελόνι, ένα μονόχρωμο πουκάμισο ή ένα καλοραμμένο blazer.

Όσον αφορά τα παπούτσια, οι γόβες παραμένουν αγαπημένη επιλογή ενώ ένα ζευγάρι μονόχρωμα mules ή loafers έρχονται για να αναβαθμίσουν φέτος κάθε σου εμφάνιση. Στη galllery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε όλα τα items που πρέπει να ενσωματώσεις στα καθημερινά office looks σου.

Δες επίσης: Tώρα μπορείς να φορέσεις τα slouchy κοστούμια όλο το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/COuPyLHhYrN
https://www.instagram.com/p/COnur9WF48i
https://www.instagram.com/p/COK3umNJXeG

Πηγή κεντρικής: @nazifeeozcan