Tώρα μπορείς να φορέσεις τα slouchy κοστούμια όλο το καλοκαίρι

Sabine Camhi
Tώρα μπορείς να φορέσεις τα slouchy κοστούμια όλο το καλοκαίρι

Αρκεί να αφεθείς στην άνεση και το ανεπιτήδευτο στυλ τους...

Πριν το ξέσπασμα της πανδημίας του Cocid-19, ανυπομονούσαμε να φορέσουμε την πιο άνετη φόρμα μας μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Τώρα όμως, αυτό το loungewear staple έχει γίνει το go-to κομμάτι για κάθε μέρα και για όλη τη μέρα. Το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες περάσαμε τον περισσότερο μας χρόνο εντός σπιτιού επηρέασε χωρίς αμφιβολία τον τρόπο που ντυνόμαστε.

Και παρόλο που μας άρεσε το γεγονός πως βάλαμε την άνεση και την ευκολία στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων μας τον τελευταίο χρόνο, τώρα με το τέλος της καραντίνας δεν αντέχουμε να φορέσουμε ξανά ούτε ένα κολάν! Γι’ αυτό, ήρθε η ώρα να βάλουμε και πάλι τα καλά μας και εμείς έχουμε να σου προτείνουμε το κατάλληλο κομμάτι για να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Καθώς η καθημερινότητά μας γίνεται και πάλι «φυσιολογική», αρχίζει να μας ενδιαφέρει και πάλι η εμφάνισή μας και προσπαθούμε να βρούμε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην άνεση και την κομψότητα. Και εδώ μπαίνουν τα slouchy κοστούμια, τα κοστούμια δηλαδή με χαλαρή εφαρμογή. Αυτό το oversized κομμάτι είναι μια φανταστική εναλλακτική όταν δεν θέλεις να φορέσεις μια φόρμα. Έχει φορεθεί από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες συμπεριλαμβανόμενων της Kendall Jenner, της Kaia Gerber, της Rosie Huntington-Whiteley και της Hailey Bieber, η οποία συνδυάζει αυτό το κοστούμι με τα πάντα, από chunky sneakers μέχρι και πέδιλα με τακούνι.

giati_tha_foreseis_ta_slouchy_kostoymia_olo_to_kalokairi8.jpg

Το slouchy κοστούμι, λοιπόν, το είδαμε σε πασαρέλες brands όπως οι Dion Lee, Proenza Schouler και Christopher Esber. Δεν είναι μια απλή τάση, καθώς ένα oversized κοστούμι επιτρέπει τις γυναίκες να τραβάνε την προσοχή και να εκφράζουν τον δυναμισμό τους χωρίς να θυσιάζουν την άνεσή τους. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για #fashioninspo που θα σε πείσει να φορέσεις ένα oversized κοστούμι στην επόμενη έξοδό σου.

Δες επίσης: Μόλις ανακαλύψαμε το απόλυτο fashion piece για το φετινό καλοκαίρι