10 items που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 items που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Βρήκαμε όλα όσα πρέπει να εντάξεις άμεσα στην wishlist σου.

Βρισκόμαστε αναμφίβολα στην πιο μεταβατική περίοδο με αποτέλεσμα αρκετές φορές να μην ξέρουμε τι να φορέσουμε. Τις πρωινές ώρες η ζέστη είναι έντονη ενώ μόλις δύσει ο ήλιος το αεράκι και η ψύχρα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Τα καλά νέα ωστόσο είναι ότι πλέον η εστίαση άνοιξε και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να ντυθούμε για πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Την ίδια ώρα η πλειοψηφία των γυναικών έχει επιστρέψει στον εργασιακό χώρο οπότε τα αγαπημένα μας office looks γίνονται ξανά κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Floral φορέματα, midi φούστες, κοστούμια σε έντονα χρώματα και αέρινα σακάκια αποτελούν μερικές από τις πιο chic επιλογές για τα πρωινά σου outfits. Όσον αφορά τις βραδινές μας εμφανίσεις οι ολόσωμες φόρμες, τα σορτσάκια, τα crop tops και τα παντελόνια σε Α γραμμή είναι ό,τι πιο άνετο και παράλληλα κομψό για αυτό τον καιρό.

Πολλές από εμάς έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια της σεζόν με αποτέλεσμα τα Σαββατοκύριακα να χαλαρώνουν στις καταγάλανες παραλίες και να φορούν τα νέα τους μαγιό. Το beachwear έχει την τιμητική του και εμείς οφείλουμε να επιλέξουμε τα κατάλληλα items για να διατηρήσουμε το ακαταμάχητο στυλ μας όλες τις ώρες της ημέρας.

Γι' αυτό λοιπόν σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε όλα όσα πρέπει να έχεις πάση θυσία στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, αν φυσικά θέλεις να είσαι in fashion. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα must-have κομμάτια αυτής της σεζόν για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

Δες επίσης: Βρήκαμε τα πιο άνετα και elegant φορέματα για αυτόν τον καιρό

https://www.instagram.com/p/COqj6QyBZpE
https://www.instagram.com/p/COoQyQ-BIQp

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho