Οδηγός Αγοράς: 20 bikinis για να κάνεις τις βουτιές σου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 20 bikinis για να κάνεις τις βουτιές σου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Παρασκευούλα σήμερα και είπαμε να «χαζέψουμε» μαγιό, και όχι οποιαδήποτε μαγιό, αλλά όλα τα νέα σχέδια της αγοράς.

To πρώτο τριήμερο που μπορούμε πραγματικά να απολαύσουμε και να ταξιδέψουμε μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού και καραντίνας, πλησιάζει. Συγκεκριμένα «φτάνει» στα μέσα Ιουνίου και είναι αυτό του Αγίου Πνεύματος. Τότε θα έχουμε την ευκαιρία να φύγουμε για λίγο από την πόλη και ακόμα και αν δεν προγραμματίσουμε να βρεθούμε σε κάποια νησί των Κυκλάδων ή του Αργοσαρωνικού, σίγουρα θα πάμε για βουτιές στις κοντινές παραλίες της Αττικής. Με λίγα λόγια θα γευτούμε την πρώτη μικρή «δόση ελευθερίας» μετά την πανδημία του Covid-19 και αυτό πρέπει να το γιορτάσουμε. Πώς; Μα φυσικά αγοράζοντας μαγιό για τα επόμενα μπάνια μας.

Με το καλοκαίρι, λοιπόν, να μας γνέφει από τη γωνία –δεν λέμε από μακριά επειδή είναι ακόμα Μάιος, γιατί είμαστε αισιόδοξες- η αγορά του επόμενο μαγιό μας είναι το Νο1 στην to do list της εβδομάδας. Και μετά τα «πρώτα μαγιό της σεζόν» που δείξαμε λίγες μέρες πριν περνάμε σήμερα, αυτήν την «γλυκιά Παρασκευούλα» σε μία πιο συγκεκριμένη κατηγορία -και ίσως και πιο αγαπημένη- τα bikinis που με το σχέδιο αλλά και την απόχρωσή τους, θα αναδείξουν και τη σιλουέτα και την επιδερμίδα μας.

Δες από τα παρακάτω 20 ολοκαίνουργια σχέδια της αγοράς ποιο λείπει αυτή τη στιγμή από την γκαρνταρόμπα σου και απόκτησέ το αμέσως! Γιατί τα έχουμε γράψει και θα τα ξαναγράψουμε όσες φορές χρειαστεί: «στην ερώτηση πόσα μαγιό πρέπει να έχουμε μία είναι η απάντηση: sky is the limit». Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Με αυτά τα ρούχα η καθεμία από εμάς θα ζήσει το δικό της «romantzo» φέτος το καλοκαίρι