5 τάσεις στα μαγιό που θα κυριαρχήσουν φέτος το καλοκαίρι

Τσακιρίδου Χριστίνα
5 τάσεις στα μαγιό που θα κυριαρχήσουν φέτος το καλοκαίρι

Όλα τα trends στα οποία πρέπει να επενδύσεις για υπέροχες beachwear εμφανίσεις.

Η σταδιακή άρση του lockdown αποτελεί γεγονός με αποτέλεσμα να έχουμε ήδη φορέσει τα λίγο πιο αέρινα, καλοκαιρινά ρούχα μας. Αρκετές είναι όμως κι εκείνες που έχουν ήδη κάνει τα πρώτα μπάνια της χρονιάς ή έστω βγήκαν για ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο. Η θερμοκρασία ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο καθημερινά, με τα μαγιό να βρίσκονται στην κορυφή της wishlist μας, την επόμενη φορά που θα βγούμε στα μαγαζιά.

Με λίγα λόγια, η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα εμείς φροντίζουμε να ενημερωθούμε έγκαιρα για όλα τα νέα, hot trends ώστε να επενδύσουμε αργότερα σε κομμάτια που θα απογειώσουν τις beachwear εμφανίσεις μας.

Αν ανήκεις σε αυτές που αγαπούν τα ολόσωμα μαγιό έχουμε πολύ ευχάριστα νέα για εσένα αφού αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν το προσεχές διάστημα. Μονόχρωμα, ribbed ολόσωμα και με εντυπωσιακά prints έρχονται για να χαρίσουν στυλ και να μας αναδείξουν σε «βασίλισσες της παραλίας».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα δούμε έντονα χρώματα, ιδιαίτερα σχέδια και κοψίματα στα μαγιό που όλες θα θέλουμε να φορέσουμε. Οι επιλογές είναι πολλές κι εσύ καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα στις κυρίαρχες τάσεις αυτής της σεζόν, με γνώμονα πάντα το προσωπικό σου γούστο και στυλ. Στη gallery που ακολουθεί θα ανακαλύψεις τα πέντε μεγαλύτερα trends στα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι, για να πάρεις ιδέες και να βρεις αυτό που θα υιοθετήσεις.

Δες επίσης: Αυτό το κολιέ έλαβε ως δώρο η Kate Middleton στην 10η επέτειο του γάμου της

https://www.instagram.com/p/COxKtlmBH7T
https://www.instagram.com/p/COxI0j6hArv

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho