7 τάσεις που θα κάνουν το καλοκαίρι σου πιο δροσερό αλλά και πολύ κομψό

Νατάσσα Σχοινά
7 τάσεις που θα κάνουν το καλοκαίρι σου πιο δροσερό αλλά και πολύ κομψό

Για όλες εκείνες τις βόλτες που η ζέστη θα είναι αφόρητη αλλά θα θες να παραμείνεις στυλάτη.

Η γκαρνταρόμπα μας πρέπει να αλλάξει ASAP. Ήδη έχουμε κατεβάσει τα πρώτα καλοκαιρινά ρούχα από εκείνο το ράφι στην ντουλάπα όπου τα είχαμε καταχωνιάσει, όμως πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια σωτηρίας. Η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο πολύ τα μεσημέρια που το κλιματιστικό έχει γίνει μόνιμος σύντροφος. Έτσι λίγο για να νιώσουμε ότι επιβιώνουμε από τις καιρικές συνθήκες για να μπορέσουμε να φτάσουμε άλλη μία μέρα στο γραφείο.

Καθώς οι μήνες περνούν, ωστόσο, μαζί τους αλλάζει και η κυριαρχία των trends. Όταν η δυσφορία είναι τόσο έντονη, τα υφάσματα σίγουρα θα είναι αυτά που θα σώσουν την κατάσταση. Αέρινα, που να επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνεύσει καλύτερα. Ακόμα και οίκοι μόδας γνωστοί για τα πιο «βαριά» τους σχέδια, όπως ο Chanel και ο Bottega Veneta, λανσάρουν τώρα τις δικές τους καλοκαιρινές προτάσεις. Maxi φορέματα για κάθε ώρα της ημέρας, tea dresses για το τέλειο date το βράδυ και λεπτομέρειες, όπως την τάση της περασμένης χρονιάς – patchwork συνθέτουν το απόλυτο look της ανανεωμένης σου καθημερινότητας.

Αναζητώντας, λοιπόν, τους τέλειους συνδυασμούς, βρήκαμε στη συνέχεια τα συστατικά με τα οποία πρόκειται να τους δημιουργήσουμε, όπως ακριβώς αναδείχθηκαν από τους πιο διάσημους σχεδιαστές.

Ρίξε και μία ματιά στα παπούτσια που θα συνοδεύσουν άψογα τις εμφανίσεις σου. Οι πλατφόρμες επιστρέφουν φέτος για να απογειώσουν τις all day εμφανίσεις μας