Οδηγός Αγοράς: 10 denim shorts που είναι κατάλληλα για την πόλη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 denim shorts που είναι κατάλληλα για την πόλη

Ποιος είπε ότι τα αγαπημένα σου σορτσάκια πρέπει να τα φοράς μόνο στις διακοπές και στην παραλία;

Oνειρεύεσαι από τώρα καλοκαιρινές βουτιές, βόλτες σε νησιώτικα σοκάκια και κοκτέιλ στην άμμο μέχρι τη δύση του ηλίου, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή μαζί σου και σε προσγειώνει απότομα; Τότε είσαι πολύ φίλη μας. Ναι, κοιτώντας έξω από το παράθυρο στην χειρότερη βλέπουμε τη Λεωφόρο Κηφισίας στην καλύτερη το στενό δρομάκι του σπιτιού μας γιατί είναι ακόμα Mάιος και οι διακοπές αργούν. Υπάρχουν όμως τρόποι να τις «φέρουμε» πιο κοντά μας και δεν εννοώ βλέποντας videos με surfer στο YouTube, αλλά ψωνίζοντας από τώρα καλοκαιρινά fashion items που μπορούμε να φορέσουμε με άνεση και στην πόλη, όπως τα denim shorts.

Tο κομμάτι-κλειδί αυτού του καλοκαιριού και κάθε καλοκαιριού για να προσαρμοστεί στο αστικό περιβάλλον πρέπει να είναι σε σχετικά φαρδιά γραμμή, ίσως ψηλόμεσο και σίγουρα όχι υπερβολικά κοντό για να μας δίνει ελευθερία κινήσεων όταν τρέχουμε να προλάβουμε όλες τις δουλειές της καθημερινότητας. To πιο cool denim κομμάτι της σεζόν μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά με 1000 διαφορετικούς τρόπους, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν είσαι boho συνδυάζεται με κιμονό και τουνίκ, αν είσαι ρομαντική μπορείς να το βάλεις με floral πουκάμισα και αέρινα tops. Αν το στυλ σου πλησιάζει στα 90s και στο grunge τότε μπορείς να βάλεις το δικό σου jean shorts με ένα καρό πουκάμισο δεμένο στη μέση και All Stars. Τι θέλουμε να πούμε με όλες τις παραπάνω στυλιστικές αναφορές;

Πως υπάρχει ένας τρόπος για να βάλεις το συγκεκριμένο ρούχο όποιο και αν είναι το προσωπικό ενδυματολογικό ύφος σου. Και για αυτό εμείς εδώ βρήκαμε τα δέκα καλύτερα, νέα σχέδια σε σορτσάκια -στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery- για να τα φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τον σωματότυπό σου αλλά και με ό,τι άλλο ρούχο έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Διάλεξε το look που σου ταιριάζει, κάνε τη «σωστή» αγορά και φρόντισε να περάσεις το φετινό καλοκαίρι μέσα στο αγαπημένο σου denim κομμάτι! Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 15 εμπριμέ tops για τις πιο εντυπωσιακές, καλοκαιρινές σου εμφανίσεις