Summertime is easy: Tα πιο ευκολοφόρετα σύνολα του καλοκαιριού θα τα βρεις μόνο στο Golden Hall

Νατάσσα Σχοινά
Summertime is easy: Tα πιο ευκολοφόρετα σύνολα του καλοκαιριού θα τα βρεις μόνο στο Golden Hall

Όταν ξέρεις πού να πας για shopping, το να βρεις ακριβώς αυτό που θες γίνεται παιχνιδάκι!

Για πολλές γυναίκες, η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα υστερεί σε σχέση με τον χειμώνα που η ντουλάπα έχει κατ' ανάγκη μεγαλύτερη πληθώρα από items. Και δε θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο. Το summer style πάντα με βοηθάει να αναδείξω τον καλύτερο εαυτό μου. Μου δίνει ελευθερία να εκφραστώ χωρίς να σκέφτομαι τον «βαρύ» χειμερινό εξοπλισμό. Στο μυαλό μου αυτήν την εποχή έρχεται η Audrey Hepburn. Πρότυπο στυλ και ίνδαλμα μινιμαλιστικής κομψότητας. Επέλεγε ένα shirt crop top με ένα ριγέ σορτσάκι ή μία μαρινιέρα με white shorts και δημιουργούσε την τάση που όλες οι γυναίκες ήθελαν να αντιγράψουν. Σαν ένα εκλεπτυσμένο και κλασικό κορίτσι των 1930s να μεταφέρθηκε μερικές δεκαετίες μετά και να συνάντησε ένα pin-up girl των 1950s.

Κάπως έτσι φαντάζομαι το δικό μου στυλ για το καλοκαίρι. Ένα κράμα όλων των διαθέσεων και των προτιμήσεών μου με κομμάτια που έχουν διαχρονική αξία. Δεν μπορούσα, όμως, να συνειδητοποιήσω ότι δε χρειάζεται να ψάχνω όλη την Αθήνα για να το βρω, παρά να πάω στο Golden Hall. Άρχισα την επίσκεψή μου νωρίς το πρωί, έκανα βόλτα στα μαγαζιά του Ισογείου και του Πρώτου Ορόφου και δύσκολα κατάφερα να φύγω. Η μέρα μετατράπηκε σε έναν παράδεισο shopping γεμάτο από summer vibes. Αέρινα υφάσματα, μπλουζάκια passe-partout ακόμα και για όλον τον χρόνο, σανδάλια που μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του γραφείου με την ίδια ευκολία που συντροφεύουν το ποτό το βράδυ με θέα τη θάλασσα.

Το Golden Hall κατάφερε να δώσει τη λύση σε όλους τους στυλιστικούς προβληματισμούς της εποχής και να μου δείξει ότι το ιδανικό στυλ δεν αποτελεί πια πρόβλημα. Αρκεί να ξέρεις πού να απευθυνθείς!

#1 Τα απόλυτα πέδιλα για τις καλοκαιρινές σου βόλτες στο κατάστημα Haralas

golden hall

Τι ψάχνεις για τα καλοκαιρινά σου σύνολα; Στυλ και άνεση. Με τις ενίοτε ανυπόφορες θερμοκρασίες, θέλεις πέδιλα που να αγκαλιάζουν το πέλμα σου με αγάπη επιτρέποντάς του να αναπνεύσει. Στο κατάστημα Haralas θα μπορέσεις να το κάνεις προσθέτοντας στα check της λίστας σου υποδήματα που θα απογειώσουν τα looks σου.

#2 Στο La Martina σε περιμένουν οι πιο εικονικές εμφανίσεις της σεζόν

golden hall3
golden hall2 copy

Matching σετ και φορέματα για να ανταπεξέρχεσαι σε κάθε υποχρέωση της καθημερινότητας με στυλ. Στο κατάστημα La Martina του Golden Hall βρήκα τα πιο κομψά, αλλά καθόλου βαρετά σύνολα που θέλω να φοράω στο γραφείο.

#3 Το κατάστημα Κalogirou θα σου θυμίσει τη διαχρονικότητα του ωραίου παπουτσιού

golden hall5

Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Τα cozy, καθημερινά σανδάλια που θα δε θα αποχωριστώ καθόλου το καλοκαίρι; Τα ψηλοτάκουνα high heels με τα σέξι δεσίματα; Εκείνη τη μικρή τσάντα που θα είναι πρακτική και δε θα με δυσκολέψει καθόλου πιάνοντας περιττό χώρο; Ή μήπως όλα; Εννοείται όλα!

#4 Στο Eponymo για τα hot φορέματα του καλοκαιριού

golden hall7

Μη μου πεις να διαλέξω ανάμεσα σε mini και maxi φορέματα. Τα αγαπώ και τα δύο εξίσου, γι’ αυτό και ενθουσιάστηκα καθώς έκανα το browsing μου στο Eponymo. Ανακάλυψα υπέροχα σχέδια, αλλά η αδυναμία μου ήταν κάθε ρούχο με floral print. Απλό, κλασικό και πολύ στυλάτο.

#5 Τα prints αποκτούν μία άλλη, πολύ λαμπερή διάσταση στο κατάστημα Tommy Hilfiger

golden hall10

Αν ο «έρωτας με την πρώτη ματιά» είχε πρόσωπο, μάλλον ήταν το δικό μου όταν δοκίμασα αυτό το φανταστικό shirt dress. Άνετο στην εφαρμογή, με μία ζώνη που προσαρμόζεται τη μέση για να αναδεικνύει τις αναλογίες μου και ένα εξαιρετικά δροσερό ύφασμα. Το τέλειο σχέδιο για όλο το καλοκαίρι.

#6 Αν λατρεύεις τα pastel χρώματα, το κατάστημα Lacoste θα γίνει ο ήρωάς σου

golden hall11

Τόσες pastel αποχρώσεις συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, μόνο στο κατάστημα Lacoste στο Golden Hall θα βρεις. Το σύνολο με την κίτρινη μαρινιέρα και το πράσινο σορτσάκι το φαντάζομαι στα πλακόστρωτα δρομάκια ενός νησιού και μπαίνω ήδη σε vacation mode.

#7 Για εξωτικά vibes και χαλαρή διάθεση που θα σε συνοδεύσει τους επόμενους μήνες, πηγαίνεις στο κατάστημα Gant

golden hall12

Υπάρχουν όρια στο πόσο floral μπορείς να ενσωματώσεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις; Όχι, φυσικά. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι τόσο κομψό και αέρινο, όπως τα πουκάμισα που βρήκα. Ακόμα και στην πιο hot ημέρα -ειδικά σε αυτήν- θα ευχαριστείς τον εαυτό σου που τα επέλεξες.

#8 Στο Love Boutique για τα φορέματα που θα φορέσεις και το επόμενο καλοκαίρι

golden hall14

Απλά κοιτώντας τη βιτρίνα μπορούσα να καταλάβω ότι εδώ είναι το μαγαζί που θα μου δώσει υπέροχα maxi φορέματα. Και δεν έπεσα έξω. Έντονες ρίγες, επιβλητικά κεντήματα και υφάσματα που έχουν φτιαχτεί μόνο για να είναι πρωταγωνιστές με περίμεναν στο εσωτερικό.

#9 Μία απολαυστική γεύση Γαλλικής φινέτσας στο Sandro

golden hall15

Δεν είναι τυχαίο ότι η Πόλη του Φωτός έχει συνδεθεί με την επιτομή του στυλ και το Sandro το γνωρίζει πολύ καλά. Στο κέντρο του μαγαζιού, όμως, ξεχώριζαν οι νικητές της συλλογής: ένα mini φόρεμα με φραμπαλά και ένα maxi αμάνικο σχέδιο με ρίγες. Το κίτρινο στα καλύτερά του.

#10 Το Maje κάνει την πραγματικότητα να μοιάζει με παραμύθι

golden hall17

Τα λόγια είναι περιττά όταν αυτό το καταπληκτικό floral φόρεμα παίρνει τον λόγο. Ή εγώ έχασα τα δικά μου όταν αυτό ξεπρόβαλε σε μία από τις κρεμάστρες του κομψής αισθητικής καταστήματος. Ο συνδυασμός με τα καφέ σανδάλια δημιούργησε το απόλυτα dreamy σύνολο του καλοκαιριού.