Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες σε wedding vibes: Τι θέλω να φορέσει ως νύφη

Νατάσσα Σχοινά
Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες σε wedding vibes: Τι θέλω να φορέσει ως νύφη

Η τηλεοπτική Δρόσω, άκα Δανάη Μιχαλάκη παντρεύεται. Πώς τη φαντάζεσαι στον γάμο της;

Αυτές τις μέρες ειδικά, η Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς Άγριων Μελισσών, από πολλές απόψεις. Σίγουρα οι εξελίξεις στη σειρά «τρέχουν» και το κοινό απλά ανυπομονεί να δει τι θα γίνει στη συνέχεια, όμως, κάποιες φορές η πραγματικότητα είναι καλύτερη από τη φαντασία. Τι εννοώ.

Οι φήμες για τον γάμο

Η Δρόσω, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη, είναι σε σχέση με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο εκλεκτός της καρδιάς της, σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, είναι και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού. Το παρασκήνιο για τον γάμο είναι μεγάλο. Αρχικά, η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τον γάμο του ζευγαριού σήμερα (4/6/2021) στη Σύρο, (εκεί τους είχαμε εντοπίσει και Πάσχα του 2021). Λίγο αργότερα, η μητέρα του γαμπρού διέψευσε την είδηση και τελικά σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε πως ο γάμος ισχύει και θα πραγματοποιηθεί κανονικά σήμερα.

danai 2

Άγριες Μέλισσες: Βιολέτα τα φορέματά σου είναι έμπνευση!

Μπορεί τίποτα να μην έχει επιβεβαιωθεί από το ζευγάρι και να ακούς απλά τις φήμες, όμως, δεν μπήκες στη διαδικασία να σκεφτείς πώς ακριβώς θα μπορούσε να είναι η «Δρόσω» νύφη; Ανεξάρτητα με το αν αυτό πρόκειται να γίνει άμεσα ή όχι.



Το bridal look της τηλεοπτικής Δρόσως

Τη Μιχαλάκη δεν την ξέρεις προσωπικά για να μπορείς να φανταστείς τι στυλ νύφης θα είναι, όμως, τη Δρόσω την έχει δει το κοινό αρκετά. Στο δικό μου το μυαλό, η σιωπηλή και ήσυχη Δρόσω έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ.

127632049 171756618015202 8335818637692745914 n

Αυστηρό, χωρίς έντονα στοιχεία και επιβλητικές λεπτομέρειες. Τη σκέφτομαι με ένα μακρύ, αρκετά απλό φαινομενικά σχέδιο που να αναδεικνύει τον πιο εσωστρεφή αλλά διχασμένο χαρακτήρα της.



Σίγουρα θέλω να έχει και μία ιδιαίτερότητα που να εκφράζει την ευκολία με την οποία αλλάζει πορείες πλεύσης (σ.σ. μια ήταν δίπλα στην αδερφή της για την απαγόρευση του γάμου της με τον Νικηφόρο αλλά λίγο μετά άρχισε να ζηλεύει την ευτυχία της Ασημίνας).

Το ιδανικό νυφικό πρέπει να έχει μία «καθαρή» γραμμή αλλά και μία διακριτική ανατροπή για όλα τα κομμάτια της προσωπικότητάς της που μπορεί να υπάρχουν στο παρασκήνιο.

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις μερικά σχέδια που εύκολα μπορούν να ταιριάξουν με τη Δρόσω – Μιχαλάκη.