Mermaid bustier: Η τάση που θα σε μεταμορφώσει σε εντυπωσιακή γοργόνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Mermaid bustier: Η τάση που θα σε μεταμορφώσει σε εντυπωσιακή γοργόνα

Το trend που έχουν αγαπήσει οι celebrities και αξίζει να δοκιμάσεις φέτος.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις φετινές διακοπές έχει ήδη ξεκινήσει και όσες παραμένουμε στο γραφείο έχουμε ήδη ταξιδέψει νοερά σε καταγάλανες παραλίες και χρυσαφένιες αμμουδιές. Το beachwear έχει την τιμητική του αυτή την περίοδο αφού όλες θέλουμε να είμαστε κομψές, σέξι και λαμπερές εντός αλλά και εκτός του νερού.

Μαγιό βρήκες ή όχι ακόμα; Κάνε κλικ εδώ για να ανακαλύψεις τα ωραιότερα μπικίνι αυτής της σεζόν.

versace1


Γοργόνες εν δράσει

Οι κορυφαίοι οίκοι μόδας άντλησαν φέτος έμπνευση από το βυθό και την θαλάσσια ζωή, σχεδιάζοντας πρωτότυπες δημιουργίες που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε για να ξεχωρίσουμε. Ο Versace έκανε την αρχή παρουσιάζοντας μια πολύχρωμη συλλογή που μεταμορφώνει κάθε γυναίκα σε μια στυλάτη-sexy καλοκαιρινή γοργόνα. Η Irina Shayk «έβαλε φωτιά» στα φωτογραφικά φλας όταν περπάτησε στο catwalk με το #MermaidBustier της σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του κόκκινου.

versace2

Αυτό το καλοκαίρι γινόμαστε γοργόνες

Τα bustier tops που παραπέμπουν σε στολή γοργόνας αποτελούν φέτος πρόταση και οι αγαπημένες μας celebrities έχουν ήδη υιοθετήσει επιτυχώς το trend, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Μπορούν να φορεθούν με ψηλόμεσα παντελόνια, με φούστες, jeans ή ό,τι άλλο σε κάνει να νιώθεις άνετα. Το super model Emily Ratajkowski γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της και μοιράστηκε το γιορτινό της outfit με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο το mermaid look της έκανε τα likes και τα σχόλια να εκτοξευθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το trend που έρχεται φέτος για να μείνει και να απογειώσει τις εμφανίσεις μας.