Οδηγός Αγοράς: 8 φορέματα που ταιριάζουν άψογα με τα μαύρα σανδάλια σου

Νατάσσα Σχοινά
Οδηγός Αγοράς: 8 φορέματα που ταιριάζουν άψογα με τα μαύρα σανδάλια σου

Αφού φοράς μαύρα σανδάλια κάθε μέρα, να μην έχεις επιλογές για να τα συνδυάσεις;

Με τη μουντάδα του καιρού και τις βροχές αυτές τις μέρες, το summer mood έχει κάπως χαλάσει. Τα σανδάλια δεν μπορείς να πεις ότι ενδείκνυνται σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως, είναι μάλλον από τις φορές που θες να πας απλά κόντρα, γιατί δε βγάζει καμία λογική οτιδήποτε άλλο.

Ότι πλησιάζουμε στα μέσα του Ιουνίου και το μεσημέρι βλέπεις καταιγίδες είναι κάτι που δε θες σε καμία περίπτωση. Θες να φορέσεις το αέρινο φόρεμά σου να το συνδυάσεις και με τα αγαπημένα σου μαύρα σανδάλια που φοράς κάθε μέρα και να απολαύσεις τον ήλιο στη βόλτα σου.

8 petite φορέματα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Τα μαύρα, κλασικά σανδάλια




Προσωπικά, θα συνεχίσω στο ίδιο mood και ο καιρός ας λύσει τα θέματά του. Στον τομέα σανδάλια επενδύω στο μαύρο, ξανά και ξανά. Γιατί είναι το χρώμα passe-partout που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας μου, ακόμα και στις περιπτώσεις που είναι τόσο ιδιαίτερο το βασικό ρούχο που μου δημιουργεί ανασφάλεια.

Κατά κάποιον τρόπο, το μαύρο είναι η dark εκδοχή του nude. Το πιο κλασικό χρώμα που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα.

7 nude σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα

Επειδή τα μαύρα σανδάλια έχουν την τιμητική τους αυτήν τη σεζόν, στην παρακάτω gallery σε περιμένουν μερικά φορέματα που ταιριάζουν άψογα και θα δημιουργήσουν τέλεια looks.

Main photo credits: @annarvitiello