Οδηγός Αγοράς: 7 nude σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα

Νατάσσα Σχοινά
Οδηγός Αγοράς: 7 nude σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα

Γιατί να προβληματίζεσαι; Βρήκαμε το χρώμα και τα σχέδια που θα ταιριάξεις με κάθε σου εμφάνιση.

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε. Έχεις επίσημα καλωσορίσει τον Ιούνιο με ό,τι αυτός συνεπάγεται. Έχεις πια απαλλαχθεί από κάθε βαρύ, χειμωνιάτικο ρούχο και έχεις φέρει το αγαπημένο σου denim σορτς από το πίσω μέρος της ντουλάπας στο πρώτο συρτάρι.

Προσωπικά, ανυπομονούσα να έρθει φέτος το καλοκαίρι. Αλλά ποιον ξεγελώ; Κάθε χρόνο στο ίδιο mood είμαι. Μ’ αρέσει ο ήλιος. Λατρεύω τη θάλασσα. Αγαπώ τα αέρινα υφάσματα που, όχι απλά δε σε καταπιέζουν, αλλά σου δίνουν και χώρο να αναπνεύσεις και να εκφραστείς.

Το στυλ του καλοκαιριού

Οι πειραματισμοί, τα mix & matching έχουν την τιμητική τους και φροντίζω να τους αποδώσω τα δέοντα. Όμως, θέλω πρακτικότητα σε κάθε επίπεδο. Τι σημαίνει αυτό; Γρήγορα outfits που δε θα με αναγκάσουν να χάσω πολλή ώρα σκεπτόμενη ποια χρώματα και σχέδια συνδυάζονται μεταξύ τους.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Τα χρωματιστά outfits θα σε σώσουν

Το δικό μου fashion tip για το καλοκαίρι είναι ένα: φορέματα. Ένα ωραίο και κομψό φόρεμα σού έχει φτιάξει το μεγαλύτερο της εμφάνισης. Ειδικά αν είναι maxi που πιάνει και μεγαλύτερο χώρο στην εικόνα σου.

Το μόνο που χρειάζεσαι μετά για να ολοκληρώνεις το look είναι ένα ζευγάρι υπέροχα σανδάλια. Για να κάνεις ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα, μπορείς απλά να επιλέξεις το χρώμα που πάει με όλα τα υπόλοιπα.

Ο βασιλιάς μας, το nude




Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το nude! Η ήρεμη δύναμή του αποτελεί έναν καμβά αρμονίας για ό,τι το περιστοιχίζει. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό είναι το αγαπημένο σου φόρεμα. Σε ό,τι στυλ, σχέδιο, μήκος, χρώμα κι αν είναι.

Το μόνο που έχεις να επιλέξεις είναι η απόχρωση του nude. Αν, για παράδειγμα, έχεις πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα, ένα πιο ανοιχρωμο nude θα σου ταιριάξει ιδανικά. Για πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες, αντιστοίχως.

Ενθουσιάστηκες; Πού να δεις και τα nude σανδάλια που βρίσκονται στην παρακάτω gallery.